Citiraj:
Autor Ordem
nitko. do tebe je da odlucis zelis li uopce igru ili ne.
nije rijec o udzbeniku za srednje skole pa da ga MORAS imati, nego o obicnoj igri koju mozes ili ne moras kupiti zavisno sta trazis od igre.
nije stvar toliko u piratstvu koliko o svim kineskim web sajtovima koji prodaju gold i set iteme i tako unistavaju multiplayer porciju igre
da ne spominjem silne gold/item hackove u singleplayeru
permanentna internet veza i auction house su tu upravo iz tih razloga. rijec je o RPGu koji je masovno popularan sto se tice multiplayera
u tom slucaju ima smisla da moras biti stalno spojen na net kako bi se izbjeglo silno cheatanje. bolje i to nego igra nastanjena imba likovima koji imaju same set iteme.
ako ti se ne svidja, ne moras kupiti igru. slobodan si kupiti titan quest, sacred ili bilo koji drugi action RPG koji udovoljava TVOJIM zahtjevima (tj offline singleplayeru).
diablo serijal ima toliko hardcore fanova koji ce kupiti igru posto poto da si blizzard moze priustiti koje god preinake hoce i opet zna da ce se prodati u milijunima.
evo i quote samog blizzarda:
i ne vidim u cemu je problem
danas gotovo svugdje imas pristup internetu
cak i ako si na laptopu negdje na moru, opet se mozes spojit preko mobitela na 3G (cisto da se spojis na bnet i pocnes igrat singleplayer)
|
Fulao si ceo fudbal.
I rekao ono sto i ja. Normalno da ja odlučujem hoću li kupiti igru ili ne. U ovom slučaju ću vjerojatno odlučit za nekupovinu.
I nije me briga za kineske sajtove koji prodaju golde. Kako ne razumijes, ako kupim igru, ona je MOJA. I ako JA odlučim koristiti "šifre" ili varati, to je moje pravo. U singleplayeru. Ako ja želim modati oružje, to je MOJE pravo. Jer mi igra očigledno to omogućuje.
Kolika je crta između modove (npr. Obliviona) i modanja (npr. Diabla)? Je li sljedeci korak stavljanje sve na internet kako slučajno ne bih, ako imam znanja, promijenio background boju inventoryja?
Ti samo naprijed, kao i horde fanova, znam da ih ima. Meni je to (vjerojatno) previše