Citiraj:
Autor Ordem
nitko. do tebe je da odlucis zelis li uopce igru ili ne.
nije rijec o udzbeniku za srednje skole pa da ga MORAS imati, nego o obicnoj igri koju mozes ili ne moras kupiti zavisno sta trazis od igre.
nije stvar toliko u piratstvu koliko o svim kineskim web sajtovima koji prodaju gold i set iteme i tako unistavaju multiplayer porciju igre
da ne spominjem silne gold/item hackove u singleplayeru
permanentna internet veza i auction house su tu upravo iz tih razloga. rijec je o RPGu koji je masovno popularan sto se tice multiplayera
u tom slucaju ima smisla da moras biti stalno spojen na net kako bi se izbjeglo silno cheatanje. bolje i to nego igra nastanjena imba likovima koji imaju same set iteme.
ako ti se ne svidja, ne moras kupiti igru. slobodan si kupiti titan quest, sacred ili bilo koji drugi action RPG koji udovoljava TVOJIM zahtjevima (tj offline singleplayeru).
diablo serijal ima toliko hardcore fanova koji ce kupiti igru posto poto da si blizzard moze priustiti koje god preinake hoce i opet zna da ce se prodati u milijunima.
|
nije da nemaš pravo ali sori,zašto bi ja morao biti obavezan imati internet da bi igrao SP jer eto neki kinez prodaje iteme ili se čita na veliko ,a ja igram recimo isključivo SP!?to je nijihova stvar i neka se pobrinu za to ,ali ne na " štetu" krajnjeg kupca/igrača ,a pogotovo ne na izvačenje da danas ionako svatko ima pristup internetu...
ponavljam ,igra nije MMO!
da je ,onda nebi ni reč rekel

,i podržao bi naravno...
imao sam i D1 i 2 original i znaš koliko sam puta igrao online od izdavanja igara? možda 10tak puta , SP ili lan je daleko žešči dio....
a nemojmo zaboraviti da nisu ubacili niti LAN podršku...