Citiraj:
Autor lit
Neznam zašto se hvališ datumom registracije jer nisam ti ja neki klinac koji cijeli dan igra igre i 24/7 je na forumu, nadmeći sa svojim vršnjacima. Da si čitao moje postove a ne gubio vrijeme na hvalisanje onda bi shvatio o čemu pričam.
|
Proseci, poslusaj malo jazza, popij casu vina... Ne znam zasto si nabrijan. Bez ljutnje. Nit sam napisao da igras igre, nit da si cijeli dan na forumu. I kakvo bozje hvalisanje, poanta je bila da citam vecinu zanimljivih threadova na forumu X godina. Da sam se htio hvalisat, isli bi usporedjivat velicinu monitora
Uostalom, tvoj post od prije par godina:
Citiraj:
Autor lit
Nije da mi se baš čita 40 stranica da pokušam naći odgovor na svoje pitanje. Uostalom svi svugdje pišu vau super ovo ono i onda naiđem na ovakav test pa rekoh da pitam zašto je to onda tako?
|
Citiraj:
Autor lit
I opet ustraješ u svojim pričama oko SSD-a, daj više odi na OCZ-ov ili Corsair-ov forum pa vidi kako im svima ide super, sigurno ćeš naći 0.01% zadovoljnih korisnika. Ja ne pričam priče i uvjeravam sam sebe u nešto kao ti, već gledam i učim na iskustvu. A statistika govori sama za sebe o kvaliteti SSD-a treće generacije, ti se dakako možeš i dalje uvjeravati kako je sve lijepo i ružičasto 
|
Umm, ali postavljas se malo krivo. Pa ne ocekujes valjda da ce korisnici (velika vecina njih) koji NEMAJU problema sa diskom, provodit vrijeme na OCZ forumu, deruci se i hvaleci svoj disk? Ok, ima i ljudi koji imaju dobra iskustva pa ih podijele, ali u velikoj manjini su. Forum je tamo upravo zbog ovih drugih koji imaju problem, s ciljem sto brzeg rjesavanja istog... a.k.a. Support Forum.
Ja nikoga ne uvjeravam da su SSD-i bogom dani (nemam pojma odakle ti to), vec sam nebrojeno puta (znao bi da si procitao cijeli thread) napisao da je SSD tehnologija jos u pelenama - treca generacija diskova to dobro opisuje, s obzirom da su HDD-ovi na jedno dvadesetoj. I nista nije ruzicasto u njihovom slucaju, osim performansi. Ali ako imas 3 godine garancije, dobar backup plan i posten HDD - svi problemi SSD generacija 1-3 za kucne korisnike skoro pa i nestanu.