Citiraj:
Autor zwer
A ti znas dal' ja citam sve postove i znam o cemu se prica
Svaku generaciju SSD-a muce neki problemi. Prije su problem bile performanse vise nego pouzdanost, sad u 3 gen. je pouzdanost poljuljana zbog raznih firmwarea i 8 MB bugova. Iako mi se cini da je dosta toga napuhnuto jer se neki od tih problema jako tesko dogode u praksi, ali kad gledas prosjek, ~10ak posto SSD-a krepa u garantnom roku. Backup i je_e ti se.
A i mislim da sam ovaj thread procitao od korica do korica  Posebno zato jer ga citam od prvog dana jos od 2008. A ti vidi kad si se registrirao 
|
Neznam zašto se hvališ datumom registracije jer nisam ti ja neki klinac koji cijeli dan igra igre i 24/7 je na forumu, nadmeći sa svojim vršnjacima. Da si čitao moje postove a ne gubio vrijeme na hvalisanje onda bi shvatio o čemu pričam.
I opet ustraješ u svojim pričama oko SSD-a, daj više odi na OCZ-ov ili Corsair-ov forum pa vidi kako im svima ide super, sigurno ćeš naći 0.01% zadovoljnih korisnika. Ja ne pričam priče i uvjeravam sam sebe u nešto kao ti, već gledam i učim na iskustvu. A statistika govori sama za sebe o kvaliteti SSD-a treće generacije, ti se dakako možeš i dalje uvjeravati kako je sve lijepo i ružičasto