Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 09.08.2011., 10:45   #507
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
it really is just the nature of how things are going, the nature of the industry. When you look at everything you get by having that persistent connection on the servers, you cannot ignore the power and the draw of that
Bezobrazno je da tvrtka koja praktički daje put svim drugima svojim igrama i poslovanjem izjavi da "stvari tako idu". ONI IH GURAJU U TOM SMJERU, ne idu u tom smjeru samo tako.

Citiraj:
"You're introducing a separate user flow, a separate path that players are going to go down. And, at the end of the day, how many people are going to want to do that?"
Tko su oni da odlučuju ako ja želim offline singleplayer?

Ogroman sam Diablo I i II fan, ozbiljno sam razmišljao da podržaim Blizzard kupovinom Diabla III, ali mislim da ću se zbog ovoga suzdržati.
Mislim da njima piratstvo nije problem. Mislim, jest, ali bože moj pa imaju 20ak milijuna igrača svakodnevno (WoW, SC2...).
Ovo je stvar kontrole MOG iskustva na MOM računalu s MOJOM kopijom igre.
Stvar je principa. Dan kada dopustim da netko upravlja mojim iskustvom i dinamikom moje customizacije racunala i igara na njemu dan je kada mogu kupiti Apple i XBox (svaka čast njima), i pogasiti ovo čudo na kojem pišem.