View Single Post
Staro 08.08.2011., 18:47   #7782
3NCORE
NePremium clan
Moj komp

3NCORE's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Da, Hanna je za ugasit monitor/tv i uzivat u soundtracku.

Film je katastrofa

Gledao jucer Pan's Labyrinth i stvarno ne znam zasto ga nisam pogledao ranije, osim sto sam ocekivao malo vise fantasya film je vrlo dobar.

Ah da, mozda ga nisam gledao zbog spanjolskog, kojeg mrzim zahvaljujuci esmeraldi i ostalim sranjima

Pogledao sam i Super 8 i sasvim vredu film, mozda su ga na kraju pretjerali sa akcijom, ali moze proci.

Isto tako i obicni Super , citajuci komentare dobio sam dojam da cu gledati losu kopiju Kick Assa, ali ovaj film mi je bio nekako bolji.Umro sam na izbor oruzja naseg superjunaka i totalno se iznenadio kako mu je side-kick zavrsio.

I dosli smo do Dark City, e ovaj film je super, za ovo stvarno mogu reci da mi je krivo sto sam cekao do sada da ga pogledam

Pogledao sam jos i Bronson, Sherlock Holmes, Golden Compass, Your Highness i novog X-mena.

Novi X-Men mi je jos najbolji od svih nastavaka, Your Highness ima mozda 3 smjesne scene, Sherlock je klasika, ocekivao sam dobar film i to sam i dobio, ocekujem nastavak, a Bronson je odlican film.Tom Hardy je odlicno odradio ulogu po mom misljenju i film se stvarno isplati pogledati.

3NCORE je offline   Reply With Quote