View Single Post
Staro 08.08.2011., 17:25   #11
bliss_zg
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Nemas druge nego uzeti knjige i primiti se posla, ionako nista ne radis po cijele dane (pretpostavljam).
Izdvoji 3 sata dnevno uz knjige (HTML, CSS, Photoshop, AutoCad itd), ukoliko budes dosta uporan i ako imas talenta za neku od ovih stvari novac ce doci, mozda ne nakon 2mj ali sa vremenom kako budes usavrsavao vjestinu i budes ju mogao prezentirati na nekim projektima doci ce.

Ja sam bas krenuo sa ucenjem Objective C jezika za izradu iphone aplikacija jer imam ideju i zao mi je da propadne, narucio sam 3 knjige sa interneta, prosao danas 3h tutoriala za pocetnike na internetu, vodio biljeske i zapisao najbitnije stvari koje ce mi trebati u daljnjem ucenju.

Ukoliko i nades posao kad naucis neku od ovih stvari, nemoj odustati od daljnjeg ucenja jer uvijek ce zarada sa strane dobro doci. Evo bas gledam na njuskalu se jednostvane stranice za apartmane i sl prodaju po 1500kn radene u Joomli.

Da ne govorim kako ces sa znanjem neke od navedenih stvari imati laksi put za zaposljavanje, recimo moj kolega ima odlicno znanje Flasha i ima 2 firme sa kojima suraduje na crnjaka i uletava im kad trebaju neke stvari, uzme 500-4000kn za nekoliko dana/tjedana posla uz faks i to mu odlicno dode, isto je to naucio sa raznih tutoriala i knjiga i vjezbom.
bliss_zg je offline   Reply With Quote