View Single Post
Staro 25.02.2005., 12:08   #7
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by VedranP
dakle na 400 ne želi raditi niže od 3-4-4? to što je 3-4-4-8 u spd nema apsolutno nikakve veze, i moj corsair tccd ima tako programiran spd pa opet ide na 2-2-2 preko 200... samo mi nije jasno da si očekivao od value memorije da ide na 2-2-2?!? je, ima ljudi kojima ide, ali ta memorije nije dizajnirana za tako nešto, jednostavno nekom se posreći... memorije od kojih se to očekuje ipak su selektirane (=skuplje) i čak se i njima zna desiti (istina rijetko), da ne idu dokle bi trebale... ajde ovako, probaj svaki stick odvojeno pa vidi da te možda jedan ne koči...
Vedrane sve sto pricas i moze bit istina a i nemora.Znam ja da SPD nista ne znaci ali kad proizvodjac preporuca jebenih 3.4.4.8. za 400 mhz onda stvarno nes ne stima. Evo vrtim prime nekih 15 min na 10*200 na 2.5.3.3.6 i radi. Trenutno mi je jedan modul u kompu dok sam drugog izvadio.

E sad pitas se sto sam ocekivao??
Pa pobogu ocekivao sam da ce mi mema u najgorem slucaju pri 200 raditi na 2.3.3.6 posto je nekolicina ljudi ovdje na forumu nahvalila doticnu memoriju. Jest da su svi hvalili 256 mb module a o 512 nitko ne prica. Nemozes mi pricati kako ne mogu ocekivati od ove meme da ide na 2.2.2 kad nekima ide. Super talent ide na 2.2.2.5 dok moja nece...
Najvise me zabrinjava to sto nemogu dobiti stabilan prime pri bijednih 215 fsb-a pri 2.85 V sa 3.4.4.8 Bojim se da ce tako i ostati.