Citiraj:
Autor srale7
Ne znam koliko si pomak napravio ovim modom na dacu, kazem, ako je 10% onda je mod uspjesan. A nisi se ni ti pretrgao da nam poblize objasnis kako je tvoj mod utjecao na konačan zvuk 
|
Puno je više od 10%.
Citiraj:
Autor srale7
Moja je greska sto nisam svaki put naveo na koji tvoj mod mislim, pa je onda nastala zbrka, neka moja msiljenja se spajaju sa tvojim modom daca, a odnose se na neke tvoje prijasnje modove, koji ruku na srce nisu ni blizu ovog sa dacom.
|
Rekao sam da ste konzervativnog razmišljanja što i dokazujete čim više komentirate.
Ako idemo ispočetka, zamijenio sam Wharfedale za sfušane kutije, sfušane skretnice. Jedino dobro što je bilo su bili midbassevi. Čak je i jedan visokotonac bio skuren ili je kasnije, u međuvremenu, vrisnuo, ne bih znao. Ja imam muda priznati.
E sad, rekli su mi da idem napraviti skroz nove kutije, što sam odmah prihvatio, no nisam direktno odgovorio na to. Zašto? Rekao sam sebi, ako idem skroz na izradu novih kutija, riskirat ću novac i napraviti to KAK SPADA, neću imati Westru u kutijama.
Pošto je novac bio ograničavajući faktor da to odmah učinim, išao sam se igrati s kutijama i mijenjati ožićenje unutra, te osvježiti skretnicu. Sama topologija je bila točna, no to izvedeno u praksi vrlo vrlo šlampavo. Samim time, trošio sam novac na gluposti, znam, no misliš da nisam nešto naučio iz toga? Mijenjao komponente na skretnicama, isprobavao, a sve me koštalo nekih 250kn. Opet bih postupio isto, bez razmišljanja.
U međuvremenu sam se zaposlio i počeo skupljati novac za nove kutije. Samo ću reći da će materijal doći oko 4500kn. Kupljeni su vrhunski driveri te vrhunske komponente za skretnicu. Kutije će raditi odličan stolar uz moju pomoć i sve će biti odrađeno kako su mi Ziiky i Kristijan sugerirali.
Eto, sad se vraćamo opet na ono da ja ne slušam. Slušam, samo to tako ne ispada iz prve. Uvijek sve primim na znanja, razmislim i napravim onako kako mislim da je najbolje. I dosta o tome da sam povodljiv. Također me nitko od vas ne zna privatno, pa ne može govoriti o meni kao da me poznaje 10 godina.
Citiraj:
Autor McG
Meni je to žešća glupost. I ne vidim razlog zbog kojeg vlasnik Hi-Fi sustava ne bi slušal i R&B i house i thrash metal i sve ostalo kaj mu se dopada. Niti vidim po čemu je to Flikoman audiofil. Zato jer zna koji kondenzator omogućuje "ekstenziju visokih tonova"?
|
Nisam nigdje naveo da sam audiofil. Opet taj stereotip o meni. McG, opet ti o kondićima. Nisi pročitao što sam točno o toj ekstenziji napisao, vjeruj mi
Što se tiče glazbe koju slušam, oduvijek sam volio takvu mjuzu, budi bez brige. Još u 7. osnovne sam kupovao CDe Joe Cockera itd. House i RnB i danas volim, no ne slušam ih toliko često kao prije.
Mislim da sam odgovorio i na kristijanov post svime ovime.
Idemo prijateljski, nema potrebe za takvim naguravanjima i prepucavanjima. Shvatite da budem uvijek radio po svome, takav sam. Prihvatit ću svačiju pomoć, ukoliko budem uvjeren da mi je potrebna.