Citiraj:
Autor Flikoman
Tebi sve iskustvo nalaže, ništa ti nije realno, i znaš kako zvuči moja soba i znaš koliki sam pomak napravio i to točno u postocima  Isto kao i većina ovdje.
Bome ste vidoviti za ljude koji nemaju pojma što pljuju.
A kaj se tiče kondića, dat ću ti 2 komada i zamijeni ih tamo gdi ću ti reći, pa reci svoje zapažanje.
Laka noć
|
I tebi Fliko treba tečaj citanja sa razumjevanjem
Ne znam kako zvuči tvoja soba, ali prema slikama koje sam vidio mogu si otprilike predočit kako zvuči.
Ne znam koliko si pomak napravio ovim modom na dacu, kazem, ako je 10% onda je mod uspjesan. A nisi se ni ti pretrgao da nam poblize objasnis kako je tvoj mod utjecao na konačan zvuk
Citiraj:
Autor Flikoman
srale, ajde ovako prijateljski.
Čitajući tvoje postove unazad dvije tri stranice, ima toliko suprotnosti koliko i krava i kozmetika.
Prvo te zanima moj mod, pa bi ti možda svojeg modao. Pa su se pojavili neki negativni komentari, pa već mijenjaš mišljenje. Nakon toga govoriš kako mora biti razlike nakon što je sve promijenjeno, pa već mijenjaš da tu razliku samo ja čujem i da ne nabrajam dalje.
Ajd, ako me već kudiš, ne samo ti, radi to kak spada.
 cmok
|
Opet gore spomenuti tečaj
Zanimao me tvoj mod, iz razloga sto imam isti dac, pa reko da vidimo sta si radio po njemu. Rekao sam i da bi ja svoj modao, ali nisam rekao sta bi modao. Uglavno pitao sam te za trafo, jer bi ja na svom za svoju osobnu sadisfakciju stavio unutra toroidni trafo.
Tvoj mod na dacu nisam kudio, a taj trafo me svrdbi od kad sam nabavio dac. Naravno svjestan sam da to nece donest nikakve pomake u zvuku, a nije neki trosak, pa tak vjerovatno da cu ga kupit i stavit.
Moja je greska sto nisam svaki put naveo na koji tvoj mod mislim, pa je onda nastala zbrka, neka moja msiljenja se spajaju sa tvojim modom daca, a odnose se na neke tvoje prijasnje modove, koji ruku na srce nisu ni blizu ovog sa dacom.
LP