Presmiješni ste, zbilja. Kao da imate neki competition tko bude više činjenica izvukao da me popljuje.
Baš me zanima što se bude komentiralo kad složim nove kutije. Da da, jako lijepo izgledaju, stolarija vrhunski odrađena, sve lijepo spojeno, no, Flik je slagao to, to mora da ne valja.
I sređujem si tavanski stan, puno veća dnevna soba bude. Nakon toga bude opet, mah, to je Flikov sistem, ništa ne valja.
No naravno, uključio sam se u temu da pomognem ljudima modat DAC, ali ne, pljuje se po meni i sistemu i sobi koje nisam niti u jednoj riječi spomenuo.
Mod DACa izgleda šlampavo jer su komponente ogromne, namjerno je sve tako birano. Da to izgleda lijepo, trebao bih cijelu pločicu mijenjati. Dalje .. kako koji kondić zvuči, vidim da se najviše primate za to. Vrlo rado bih demonstrirao i potvrdio svoju tvrdnju, no ne želim jednostavno trošiti energije na ovakve ljude.
Hifi krasi pedantnost? Istina. Pedantan jesam, no najbitnija mi je funkcionalnost. Sve što je odrađeno je skroz sigurno i bez mogućnosti da se išta potrga kod transporta. DAC izvana izgleda isto kao i original, ne vidim sad u čemu je problem? Kutije budu također vrhunski odrađene, vizualno, kao i tehnički.
A to što se vi hvatate za stare postove, vaša stvar. Ispitivao sam puno, tako ću i nastaviti, mene nije sram pitati ako nešto ne znam. Ishmael tvrdi da je Rotel bolji od Audiolaba, svi mu vjeruju, no jedini sam ja imao muda napraviti suprotno i ne žalim.
Da sam povodljiv i da radim kako mi svi ostali sugeriraju, mislim da sad nebi vodili ovaj razgovor i što se tiče ove teme, bili bi svi malo više prijateljski raspoloženi. Uvijek sam i uvijek budem radio samo po svome, sve ostalo je prikupljanje važnih informacija.
I još samo jedna činjenica. Pljujete po svemu što nikada niste ni čuli, ni isprobali niti išta sličnog. Ciljam na moj sistem, sobu itd.
Citiraj:
Autor Mejzlik
Fliko mozes mi nabrojiti, molim te, izvodace koje slusas?
|
Allan Taylor, Johhny Cash, Diana Krall, Roci, Sara K., Jacintha, ennio morricone, Eros Ramazzotii, Aerosmith, Bruce Springsteen, Eric Bibb itd itd itd.
Klasika?! Hvala, ali NE.
Lijep pozdrav svima i velika pusa