Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.08.2011., 20:30   #5298
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ova tema se pretvara u sagu, i uvijek se nadje netko tko je pametniji od ostalih. Ali UVIJEK.

Fanatik, tebi nebi skodilo mali tečaj čitanja sa razumjevanjem, ili bar za prvu ruku pročtaj sve dva puta, biti će ti jasnije, jer očito ti nije. Stalno izmisljas neke stvari, ne znam, čemu to?

Ok, iz tebi poznatog razloga Fiko ti je drag i cjenis njegov rad, super, mozda jednoga dana budete zajedno modificirali razno razne audiofilske komponente i onda se divili kak ste napravili ogroman pomak, i onda svoje dozivaljaje budete podjelili tu s nama, a do tad, ti smo čitaj sto piše, po mogućnosti sa razumjevanjem.

Citiraj:
Ne, ovo se pretvorilo u "Pljuvanje po Flikovom DIY". Ali ti naravno znaš da taj njegov DAC ima gori zvuk nego što je imao prije i naravno znaš da njegovi zvučnici zvuče loše s obzirom na lak. Iako ih nisi imao prilike poslušati.
Ruku na srce, svaki svoj diy napravio je šlampavo i svaki izgleda zbrda z dola. Inače hifi krasi pedantnost, a to kod njega nije slučaj. I onda svoje neke modove opravdava tak sto su donjeli neznam kakve pomake u zvuku. To je jasno kao dan da to ne drzi vodu.

I gdje sam ja napisao da njegov (modani)DAC lose zvuči? Da njegovi zvučnici zvuče lose zbog laka? Izmišljas nepotrebno.

Da je napisao da DAC zvuči otorenije, i da je zadovoljan pomakom, ne bi mu nitko nista rekao. Nego priča kak koji kondezator zvuči

Citiraj:
Oprosti, ali ti si prvi u tome.
Ne pljujem i omalovazavam, samo skrećem paznju da te pomake sto on čuje, da to ne postoji, osim u njegovoj glavi, ali nisam jedini koji ima takvo misljenje.

Citiraj:
Pa ko te tjera, imaš ignore gumbić. Bitno je da si ti (kao i svi mi osim Flike) rođen kao hifi guru i oduvjek si imao ultimativni hifi sustav te si oduvjek slušao samo kvalitetnu mjuzu na kojoj si mogao čut kako tvoj sustav perfektno zvuči.
Naravno da nisam rođen kao HIFI guru, niti sam imao ultimativni hifi, ali molim te nadji moje postove od prije 1,5 godinu u kojoj ima 50% baljezganja koliko ima u Flikovima iz tog vremena i dobijes moj hifi sistem. Naravno, ja ti ga dovezem do Maksimira.

Citiraj:
Jel se on negdje busao, hvalio, predstavljao se nekim guruom ili je samo stavio pokazao svoj projekt. Šta čovjek na ovom forumu mora pitat za dozvolu da predstavi svoj DIY? I umjesto da bude pozdravljen, biva popljuvan.
Ajmo sad isprdat sve na case moddingu koji su se pokušali dirnut u sveti gral nedodirljivog tvorničkog pc kućišta.
I da, vidim da ti quote ide, pa daj nadi moje postove di pričam o kvalitetama UTP kablova i sličnim stvarima.

Jedna stvar je predstavit svoj projekt, a druga stvar je taj projek predstavljat kao ogormno povecanje kvalitete, a sve bazirano sa subjektivnom dojmu.

Kuzis, popljujemo to sto on počne srat o napretku koji je on opazio nakon tog svog moda, a ne njegov mod. I tog nam je puna kapa, a svi znao di je on bio prije 1,5 godinu i kakve je gluposti valjao, a on nama danas prosipa pamet o tome kak je svoj sistem sa 2 kondica iz low enda pretvorio u pure hi end

Bas me zanima kakav bi feedback dobio od ekipe ne Overklokingu, da upadnem tamo i kazem da da sam kupio novi UPS za 600 kni da mi komp sada radi min 30% brze i da sve leti?

Rekli bi, no-no, to ti bas nema veze sa brzino, rada računala, trebas otic u bios i tamo postelat neke stvari i tako dobit vece taktove i onda ce ti komp biti stvarno brzi, doduse samo u sintetici, ali bit ce brzi.
-Ma kakav bios, meni je ups napravio ogromne pomake u brzini, kupit cu sad jos jedan i onda cu dobit jos dodatnih 30%, komp ce biti zver, jbga volim pretjerivat, ne pitajte zasto

Sta bi mi ekipa tamo rekla? Kako bi komentirala moje OC modove?

srale7 je offline   Reply With Quote