@ fanatik
Nemam volje quotati, preslagivati post i raspravljati se jer sinoc sam bio u svatovima pa mi glavuca jos uvijek zvoni

samo cu se osvrnuti na ovo...
Citiraj:
Autor fanATIk
Da, i? Želiš reći da samo osoblje zaposleno u tvornici zna kako složit shemu i posložit el. komponente, a ostatak svijeta živi u srednjem vijeku? Želiš reći da ne postoje samogradnje koje u konačnici gledano ne pojedu višestruko skuplje npr. zvučnike? I za koje možeš nać nacrte i savjete diljem interneta?
|
Mislim da me nisi dobro razumio kada sam rekao da je uradak DIY sastavljen od pomno odabranih komponenti.
Kao takvog ga svrstavam daleko iznad komercijalnih uradaka i to smatram prednoscu!
Samo sam glasno razmisljao, ako je tvorac slozio ovakav uredjaj, smatram ga vrlo strucnom osobom i pretpostavljam da zna i da postoji razlog zasto je ugradio bas odredjenu skupinu elekt. komponenti.
Siguran sam da se nije vodio potrosackom politikom.
I na kraju je Fliko sve istestirao u sobi punoj refleksije na uber asimetricnim kutijama gdje svaka rupa gleda na svoju stranu, a dihtung je iznutra popunio sanitarnim silikonom
Aj mi sad reci, zar nebi dobio puno veci pomak u zvuku kojem on toliko tezi, da je sredio sobu i zvucnicke kutije?
Zamjenom komponenti je dobio 2% ako i toliko, vrlo vjerovatno ce biti neprimjetno, a tretiranjem sobe i sredjivanjem zvucnicke stolarije bi dobio 55%
I to mu je savjetovano minimalno 20 puta kroz cijeli topic!