@Fanatik
Prvo je sto osobno nemam znanja za napravit zvucnicke kutije, a drugo je vrijeme kojega takodjer jos manje imam da bih se upustio u takvo sto. Imam drugi hobi koji mi je vazniji i ugodniji 10x od HiFi-a. Poslusam si tu i tamo svakakve gluposti, Floyde i to je to. Meni sasvim dovoljno.
Fliko ima volje puno, i zeli poboljsati vec postojece stvari. Iskreno cudi me zasto nije krenuo slagati nesto od nule? Jer mislim da je puno tog naucio od citanja i proucavanja po raznim forumima i internetu...
Po meni, tebi Flikomanu je preuredivanje komponenata kojih imas, postalo hobi. Preporucio bih ti da krenes sa necime od nule, jer ovako prepravljajuci ''tudje'' HiFi komponente mozes ici u nedogled. Znam i sam da uvijek ima mjesta za bolje i skuplje, u svakom hobiju dosada mi je tako bilo, ali probaj krenuti od nule, kada te vec toliko zanima moddanje, lemljenje itd...
Sto se tice ukusa koji je Fliko imao prije godinu ili koliko vec, o tome je stvarno glupo i blesavo raspravljat. Covjek slusa sto mu pase, danas ovo, sutra ono. O ukusima se ne raspravlja. Siguran sam i svjestan toga da filharmonija moze najbolje docarati kvalitetu HiFi zvuka, ali tko ce to slusat 2-3h?

(svaka cast izuzecima)
Fliko mozes mi nabrojiti, molim te, izvodace koje slusas?