Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.08.2011., 16:21   #5285
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Niti nećeš kuriti vatru, niti ne možeš što se mene tiče.

To mi nije baza. Sve to govori koliko pozorno čitaš moje postove i koliko sam sebe i ostale uvjeravaš kako govorim gluposti. Imaš to pravo i koristi ga koliko te volja.
Isss. Već san jednom reka, pa je post maknut. Ti si preko noći (Wolv je manje više sistematizirao) posta od House Z5500 korisnika moder kartica, zvučnika i pojačala uz prethodno znanje = 0. Prvo usviravaš kabele, steka si znanja za razlikovat kondenzatore (na pappiru, karakteristike sumnjam da is detaljno ispita i istražio), modificirat DACove (jer su modifikacije kartice past tense), i sve to toliko izdramatizirat da je za ne povirovat.

Pozdravljam DIY, ali brate ako je to napavljeno s puno truda i istraživanja, a ne po principu ugradi i subjektivno se zadovolji.

Citiraj:
Nikoga nisam vidio od tolikih audiofila na ovom forumu da si je sredio prostoriju za slusanje glazbe...Sto je po meni 30% kvalitete zvuka.
Usviran kabel ja majka, jeba zvučnu izolaciju i optimizaciju prostora.
Citiraj:
Zbog čega ti imaš PC a ne Mac?
Ko je reka da neman
Citiraj:
Brend rješenje košta više a razliku u cijeni obično ne prati porast u dobitku.
Inače u hifi nema duplo bolje za duplo potrošenog ali nije stvar u tome.
Stvar je u tome da s brendom plačaš i neke druge stvari a ne samo cijenu materijala i vlastiti rad.
Tako je u svemu, i7 920 i 950 nisu puno različiti, ali cijena je (kužiš poantu).
Citiraj:
...i tvornica je to prigodno naplatila kao i trošak za brending i što sve ne.

I onda dodeš ti cijeli ponosan jer su tvoji Infinity reference 31i bolji od nečijeg DIY škarta za iste novce
Naravno. Znanje i brand se plaća, nema se tu šta pravit pametan.
Baja 001 je offline   Reply With Quote