Citiraj:
Autor Flikoman
Niti nećeš kuriti vatru, niti ne možeš što se mene tiče.
To mi nije baza. Sve to govori koliko pozorno čitaš moje postove i koliko sam sebe i ostale uvjeravaš kako govorim gluposti. Imaš to pravo i koristi ga koliko te volja.
|
Isss. Već san jednom reka, pa je post maknut. Ti si preko noći (Wolv je manje više sistematizirao) posta od House Z5500 korisnika moder kartica, zvučnika i pojačala uz prethodno znanje = 0. Prvo usviravaš kabele, steka si znanja za razlikovat kondenzatore (na pappiru, karakteristike sumnjam da is detaljno ispita i istražio), modificirat DACove (jer su modifikacije kartice past tense), i sve to toliko izdramatizirat da je za ne povirovat.
Pozdravljam DIY, ali brate ako je to napavljeno s puno truda i istraživanja, a ne po principu ugradi i subjektivno se zadovolji.
Citiraj:
Nikoga nisam vidio od tolikih audiofila na ovom forumu da si je sredio prostoriju za slusanje glazbe...Sto je po meni 30% kvalitete zvuka.
|
Usviran kabel ja majka, jeba zvučnu izolaciju i optimizaciju prostora.
Citiraj:
Zbog čega ti imaš PC a ne Mac?
|
Ko je reka da neman
Citiraj:
Brend rješenje košta više a razliku u cijeni obično ne prati porast u dobitku.
Inače u hifi nema duplo bolje za duplo potrošenog ali nije stvar u tome.
Stvar je u tome da s brendom plačaš i neke druge stvari a ne samo cijenu materijala i vlastiti rad.
|
Tako je u svemu, i7 920 i 950 nisu puno različiti, ali cijena je (kužiš poantu).
Citiraj:
...i tvornica je to prigodno naplatila kao i trošak za brending i što sve ne.
I onda dodeš ti cijeli ponosan jer su tvoji Infinity reference 31i bolji od nečijeg DIY škarta za iste novce
|
Naravno. Znanje i brand se plaća, nema se tu šta pravit pametan.