Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 07.08.2011., 15:14   #5283
Mejzlik
tha pilot
Moj komp

Mejzlik's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova

Modanje komponenata je smiješno , DIY zvučnici su smiješni , kabeli su smiješni.
Ok, što bi ti onda htio ovdje vidjet da tema dobije na ozbiljnosti?
Nikoga nisam vidio od tolikih audiofila na ovom forumu da si je sredio prostoriju za slusanje glazbe...Sto je po meni 30% kvalitete zvuka.

Citiraj:
Što , i ti nemoš shvatiti da kvaliteta el. elemenata ima utjecaja na zvuk i da za to primjetit ne treba imat završenu teh. školu več samo dosta slušanja vlastitog sustava?
btw, zar ovo nije topik za 'audiofile' ?
Mogu shvatit, ne brini se, zavrsio sam el. teh. skolu i sad sam na el. teh. faxu, nego ne vjerujem da promjenom komponenata ce se dogoditi napredak veci od 5%. U ovo ne racunam zvucnike.

Citiraj:
...i tvornica je to prigodno naplatila kao i trošak za brending i što sve ne.

I onda dodeš ti cijeli ponosan jer su tvoji Infinity reference 31i bolji od nečijeg DIY škarta za iste novce
Jel sam ja negdje rekao da su moji Infinity-i bolji od DIY Flikovih zvucnika? Jel sam rekao da bolje sviraju? Kazem samo da vise vjerujem tvornici po tom pitanju.

Negdje sam spomenuo da sam imao priliku isprobati Rotelove izlaze, ne sjecam se oznake, ali postoji u ovoj temi. Ti Roteli su za mene smece svjetsko, kad mi Toshiba SC-330 u podrumu na groblju od zvucnika 2x bolje zvuci... Nije uvijek naplata branda...
Mejzlik je offline   Reply With Quote