View Single Post
Staro 06.08.2011., 23:09   #2833
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor lit Pregled postova
Sam si rekao svih vrsta, očito ne čitaš sve postove da bi znao o čemu se priča. Kao što rekoh SSD-i druge generacije puno manje problema, a treća generacija je problematična, teško da baš sada 90% forumaša ovdje ima OCZ Vertex 3 i da njima svima radi kako ti kažeš.
A ti znas dal' ja citam sve postove i znam o cemu se prica

Svaku generaciju SSD-a muce neki problemi. Prije su problem bile performanse vise nego pouzdanost, sad u 3 gen. je pouzdanost poljuljana zbog raznih firmwarea i 8 MB bugova. Iako mi se cini da je dosta toga napuhnuto jer se neki od tih problema jako tesko dogode u praksi, ali kad gledas prosjek, ~10ak posto SSD-a krepa u garantnom roku. Backup i je_e ti se.

A i mislim da sam ovaj thread procitao od korica do korica Posebno zato jer ga citam od prvog dana jos od 2008. A ti vidi kad si se registrirao

Citiraj:
Autor Romano.Cule Pregled postova
Ja koristim Intel SSD 320 seriju sa sandy bridge konfiguracijom i radi jebeno dobro. Jeste da ne cita i ne pise 500 megabajta u sekundi,ali šta'š,nekako cu to preboliti. Mozda samo treba koristiti intelove SSD-ove u kombinaciji sa njihovim cipsetom da bi sve radilo savrseno.
Bilo bi nam svima bolje da pola tih benchmarkova nema... U jednom dobijes ocekivane rezultate, u drugom ne, a sad ti laiku objasni da jedan testira sazeti random read na 4k, a drugi sekvencijalni uncompressed na 1M . "ali na kutiji pise 500/450!"...

Zadnje izmijenjeno od: zwer. 06.08.2011. u 23:15.
zwer je offline