Citiraj:
Autor Imagine
Slike stavljaš za sebe , da na prvom mjestu pomogneš sebi pa tek onda nekom drugom.
...jer nikad se nezna , uvjek postoji mogučnost da dobiješ neki savjet koji ti pomogne / na osnovu kojeg ti nesto dode do glave...a to se isto može desiti i na račun negativnih komentara i podbadanja. U biti na račun toga to i večinom i ide
Napravio si neku glupost - pa što? Nebi da če ti bit jedina dok shvatiš neke stvari...
Imaj na umu da ti nisi jedini a onaj tko kaže da je je nešto shvatio iz prve , riješio neki projekt bez ijednog problema ili da nije imao nijednu promašenu investiciju - takvi lažu samo sebe 
|
Citiraj:
Autor Imagine
btw, zna li se čiji je ono DAC osvanuo u oglasniku ?
|
Supersonic? Čovjek ima 2 komada, pa jednog prodaje.
Citiraj:
Autor Imagine
Meni je žao što nisi prije napisao o čemu razmišljaš / u što se upuštaš jer sam ti Jantzen zavojnice (i možda neki 'ekvivalent' Mundorfa) mogao uzeti ja iz EA . Na količinu moje naruđbe, još par elemenata nebi napravilo doslovno nikakvu razliku što se tiče poštarine pa si te novce ( koje si odvojio za šiping & špediciju) mogao ulupat u kutije ...ili folijske zavojnice ako patiš na te stvari.
|
Da, na špulama sam oko 200kn ubio u zrak, no, to je sve donekle prihvatljivo jer su špule odlične. No, ne možeš uvijek proći najjeftinije

A kaj se tiče folija, uf, one su skuplje, oko 40-50 eura komad (ekvivalent 2mm žici). Možda jednog dana

Glavno da su tu Mundorf M-CAP Supreme. Imao sam prije SCR PA MKP, koji je relativno dobar kondić, no Mundorf je napravio svoju čaroliju. Razmišljao sam i o Jantzen Z-Cap Superior no, to je isto išlo preko DHL-a pa je to prevagnulo u korist Mundorfa.
EA? Sorry, može malo više informacija

Još je jutro, ne kopčam dobro.