Citiraj:
Autor messiah
Ovisi što 
Neke albume mogu poslušat i 100 puta. Filmove rijetko kad gledam više puta, osim ako su stvarno posebno dobri. Jednostavno nemam vremena.
Serije isto nikad...s jednim izuzetkom: Mućke bi mogao uvijek gledat, ta serija je neponovljiva
P.S. Lost mi je jedna od boljih serija, ali je ne bi mogao 2put gledat...preveliki je to gubitak vremena 
|
Utrošeno vrijeme nastranu...
Mogu buljit pola sata u zanimljivu sliku. Isto toliko mogu "vozit" po jednoj te istoj stazi u iRacingu ...te slušat jednu te istu pjesmu.....i uvjek se mogu vratit to ponovit.
Ali pročitat opet neku knjigu...odigrat opet npr. Dead Space ili pogledat opet neki film ili seriju...u principu ne mogu.
Iznimke naravno uvijek postoje ali , knjigu , tipičnu igru te film/seriju...
to doživljavam kao priču gdje moje zadovoljstvo ovisi o konstantnom toku radnje koja vodi k nečem ..........tako da mi eventualno ponavljanje u principu donosi "nezanimljivost".
To nosi sa sobom sve veči problem što bi gledao.
Jer nemože filmska industrija snimit toliko materijala koliko ja mogu sažvakat.
Citiraj:
Autor Flikoman
@ Imagine
Eto, kad vidiš postove gbijelica i syssa, tzv. hifi "elite" koji sve znaju i ismijavaju, za koga da stavim slike i čemu pomoći nekome?

|
Slike stavljaš za sebe , da na prvom mjestu pomogneš sebi pa tek onda nekom drugom.
...jer nikad se nezna , uvjek postoji mogučnost da dobiješ neki savjet koji ti pomogne / na osnovu kojeg ti nesto dode do glave...a to se isto može desiti i na račun negativnih komentara i podbadanja. U biti na račun toga to i večinom i ide
Napravio si neku glupost - pa što? Nebi da če ti bit jedina dok shvatiš neke stvari...
Imaj na umu da ti nisi jedini a onaj tko kaže da je je nešto shvatio iz prve , riješio neki projekt bez ijednog problema ili da nije imao nijednu promašenu investiciju - takvi lažu samo sebe
btw, zna li se čiji je ono DAC osvanuo u oglasniku ?
Citiraj:
Autor Flikoman
Zvučnici već sviraju, no u starim kutijama. Za par dana idem do Furnira po MDF i furnir, pa ću otići do stolara da to sve napravi kako spada. A kad to točno bude gotovo, ne znam, mislim da za 2 mjesec, pošto imam neke nenadane izdatke, pa ne mogu odmah financirati cijelu izradu.
|
Meni je žao što nisi prije napisao o čemu razmišljaš / u što se upuštaš jer sam ti Jantzen zavojnice (i možda neki 'ekvivalent' Mundorfa) mogao uzeti ja iz EA . Na količinu moje naruđbe, još par elemenata nebi napravilo doslovno nikakvu razliku što se tiče poštarine pa si te novce ( koje si odvojio za šiping & špediciju) mogao ulupat u kutije ...ili folijske zavojnice ako patiš na te stvari.
Citiraj:
Autor McG
Kaj točno je hladan i zatvoren, a kaj topli i otvoren sustav? 
|
LINK