View Single Post
Staro 04.08.2011., 18:49   #12157
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
a ja znam zasto - zato sto mu je program u DOSu, a tip je truba za racunala i da zaprimi i upise podatke u komp trebalo mu je ziher 15min., i pol toga nije upisao.
Prica se nastavlja dalje, jer ja cu inzistirati na da se granatni list pronadje.
U svakom slucaju bi volio da je serijski br. u bazi ukradenih bicikala.
-->
Nema ga, za sada.
Ovaj u upravi Rog jome kaze da mu je serviser rekao da mi ga je vratio...odmah smijesak od uha do uha s moje strane.
Ja mu odgovorim da idemo u servis i neka to kaze preda mnom, jer je meni rekao, i to ne jednom, da je garantni list poslao s kocnicama u Osijek.

Nesto je trulo u drzavi Rog joma.

Uglavnom servisera nije bilo do 14:30, a uprava radi do 15h pa nisam dobio povratnu informaciju - tko je u pravu...ali covjek se obvezao da ce se cuti sa serviserom.
Zaboravio sam mu napomenuti - zasto serviser nije napisao serijski br. na radnom nalogu ---> a ja znam zasto - zato sto mu je program u DOSu, a tip je truba za racunala i da zaprimi i upise podatke u komp trebalo mu je ziher 15min., i pol toga nije upisao.
Prica se nastavlja dalje, jer ja cu inzistirati na da se granatni list pronadje.
U svakom slucaju bi volio da je serijski br. u bazi ukradenih bicikala.
Nik je offline   Reply With Quote