View Single Post
Staro 04.08.2011., 18:15   #7
Deathclaw13
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
O kakvoj ti to tocno razlici pricas, jer koliko ja vidim covik je pita iskljucivo za loadanje u igri. Moze on uzeti ne znam kakvu grafu i nece osjetiti razliku u loadanju, jer je ono prvenstveno vezano uz hdd i ram. A naravno da bi sa ssd-om osjetija razliku u loadanju kako igara, tako i svega ostalog. Sad, koliko je ssd isplativ - to je druga prica.
koliko sam ja razumio njemu ono end turn traje jako dugo i to ga nervira, dok on pocne opet igrati svoj turn

znaci nije problem do ucitavanja tekstura i ostalog, nego je problem u tome sto komp, kad je njegov turn, on dugo razmislja sta ce napraviti, pa to traje i traje

znam kako je to meni izgledalo kad sam igrao heroje 5 na slabom procu i samo zamjenjivanje proca je ucinilo cudesa.

dakle ako je to, onda je proc u pitanju bez pogovora

edit:
a ovo s grafom sam samo naveo za primjer sta bi se moglo uzet polovno za cijenu jeftinijeg ssd-a
da, trebao sam navest procesor posto za civ IV (isprika i na tom sto sam procitao civ V, koja je takodjer orjentirana procesoru a ne grafi) treba procesor prije nego graficka
edit2:
a i iskreno ako bi uzimao samo novi intelov procesor ne znam koji bi mu trenutno preporucio za socket 775
Deathclaw13 je offline   Reply With Quote