View Single Post
Staro 04.08.2011., 13:02   #162
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Hvala na preporukama!
@coconut Imam pristup trznici, ali ne bi htio gotovinom platit karticu od jednom, iako je taj oglas odlicna prilika i kao sto vidim prodana je danas

@svi - Sad kad sam nazvao ducane i preispitao sta je dobavljivo sta nije, nema nista od ovdje preporucenog osim ova gtx560 sto je deathclaw13 preporucio. Drugi problem je da, isto sam maloprije to saznao, akcijske cijene ne vrijede na placanje karticom, sto znaci da je ova gtx560 preko 1500kn... Puno mi je to za graficku
Znaci vracam se na 1300kn po regularnim cijenama Znam da bi bilo super platit kešom i uzet bolju karticu za te novce, ali mi gotovina treba za druge stvari, a ovako necu niti osjetiti.
Eto, ako ostanem u okvirima zadane cifre i onoga sto je dobavljivo, naletio sam na ovu 6850 ili ova 6850. Procitao par reviewa i hvaljene su, a cifra mi je ok. Sta kazete?
E, da! Magazin RS i ADM imaju to placanje koje mi odgovara.
Sorry sto davim toliko
EDIT: Ostao bi na Atiju zbog CF-a koji maticna podrzava. Tak da s vremenom ako mi bude slabasna kartica, ubodem jos jednu, ne bitno jel to bilo za pol godine il godinu, bit ce samo jeftinije nego sto su sad, pa taj upgrade nece bit preskup.

Zadnje izmijenjeno od: fooK. 04.08.2011. u 13:23.
fooK je offline   Reply With Quote