Tema: Limbo
View Single Post
Staro 03.08.2011., 17:51   #3
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
LIMBO (teška nekih cca 90MB nakon instalacije) je apsolutni dragulj i pravi primjer kako tamo neki nezavisni indie developeri (danski bolesnici iz studija PLAYDEAD) mogu napravit apsolutni hit.

Ovaj arkadni 2D platformer možda neće sjesti svima po pitanju grafike/gameplaya (ipak smo u 2011. ), dok će drugima prisjest jeziva atmosfera i morbidne scene, a treći će možda odustati zbog malo težih zadataka (čak bi ih se usudija nazvati zagonetkama ).

Ali postoji jedno veliko ALI - ovu igru morate probat odigrat i sami donit zaključak. Ja smatram da je 9.0 (od 10) premala ocjena na Gamespotu za nju.

Nek vas ne frustrira činjenica da ćete poginuti ko otprilike u svim dosad odigranim naslovima skupa, ili mozgati 15min. kako preći prepreku (i nakon toga se čudit sami sebi par minuta kako ste bili tako ograničeni i niste odma vidili rješenje).
Ja sam nažalost toliko oglupija od konzolitičnih FPS-ova da sam rješenja pojedinih situacija mora tražit na Youtubeu (svetogrđe priznajem).

Uživajte i ako se budete smijali pojedinim scenama okarakterizirajte to kao vašim bolesnim smislom za humor (nema razloga za zabrinutost).

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote