@poltergeist
ajd kada toliko kategoricki i zustro "branis" mirka (iako ono, covjek ne treba da ga netko brani

), onda odgovori na jedno jednostavno pitanje - da li je njegovo vrijeme proslo?
ako jest - koji se vrag jos uvijek bori? ponos, zelja, novci, potreba?
ako nije - zasto dobiva po tamburi stalno? koga je posljednji put dobio, onog klinca kojeg bi dobio sa jednom rukom.......
nitko ne omalovazava (barem ne ja, vjerujem niti itko drugi) da je mirko zaista itekako dobro prezentirao hrvatsku, sport, sebe, ali realno - da li je on danas konkurentan ostaloj "ponudi sa police"? i meni i svima drugima bi bilo itekako drago da je to onaj mirko koji rusi haj kikom i razvaljuje sakom i bori se, ali vise to nije to. i ti i ostali koji tvrde drugacije mi nimalo nisu jasni, pogotovo mediji koji svaki put napumpaju fajt ko' da se bori prije 10-15 godina.
jos jednom, rijetko koji sportasi su mislim od vecine ljudi zasluzili i dobili toliko divljenja kao mirko (da se ne izvrne napisano - zasluzeno), ali unazad par godina je gledanje njegovih borbi postalo prakticki mucenje gledatelja,
jer se sam mirko muci. godine su to, drugacije se i razmislja, strah je uvijek nekako prisutan.......... sorry, ali mislim da je ovo stajaliste dobrog dijela ljudi. nitko ne prizeljkuje da bude porazen ili ozlijeden, ali mislim da je svima nejasno - zasto? i svaki put pred mec se ponadas "bit ce bolje, to je mirko, mozda je napokon dosao na svoje staro", i nakon minute vidis da trckara okolo, bjezi, rijetko koji pravi napad, noga spora i neodlucna, cijeli on trom i nekako bez volje..........
i onda pogledas
ove neke nove momke. i vidis tu car i taj zar u borbi. i onda se zapitas zasto se mirko jos bori i negdje svjesno/podsvjesno znas da ce dobiti po piksli od juceranje djece...........