Citiraj:
Autor win32
Samo vidim da je dosta stvari za starije verzije foobara, a ne za 1.1.7 koju ja koristim.
Koje po vama trebam skiniti dodatke ako idem sve sam radit....mozda samo neka lista "must have" komponenti za foobar?

|
Opet je tesko reci s obzirom da ne znamo sto zelis od foobara. Znam da ovi opceniti odgovori djeluju poprilicno glupo (i vjerojatno te iritiraju jer nisu ono sto ocekujes), ali stvari tako stoje. Na foobar sam potrosio stvarno pozamasnu kolicinu vremena i znam da nije od onih install/agree/yes/next/next programa, ali je po pitanju user friendly sucelja miljama daleko u odnosu na razdoblje otprije 4-5 godina.
Nazalost nemam vise toliko vremena da navodim korisnike korak po korak po foobaru tako da cu navesti par komponenata koje cesto koristim.
FooDiscogs - tagiranje pjesama pomocu Discogs servisa, jako dobro za slucajeve kada freedb omane.
Ipod manager - prebacivanje pjesama na appleove uređaje, pri tome podržava on-the-fly konverziju i vuce covere albuma
Send to device - salje glazbu na vanjski usb uređaj (hard, stick, mp3 player) i podrzava konverziju on-the-fly
Audioscrobbler - scrobblanje pjesama na last.fm
Biography view - preuzima biografiju, slike ili podatke o albumu sa last.fma
Text tools - omogucava da jednim klikom povuces na clipboard bilo koje podatke iz tagova
Kernel streaming - omogucava zaobilazenje kmixera tj. bit perfect reprodukciju
O komponentama za izmjenu sucelja necu jer koristim gotove setupe.