View Single Post
Staro 02.08.2011., 16:38   #7755
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Nisam dugo nešto napisao, pa ću se pokušat sjetit što sam u posljednje vrijeme pogledao:

The Rite - meni dosta dobar horror (iako ne prestrašan) zbog same tematike i naravno hopkinsa koji je rođen za takve uloge.

Snatch - stariji film kojeg sam tek sad pogledao. Triler koji se mora pogledat. Brad Pitt je ko pravi cigan .

The Experiment - ja sam gledao ovaj iz 2010. Postoji i verzija filma iz 2001. godine kojeg nisam gledao. Moram reć da me ovaj noviji nije uopće nešto posebno zadivio osim zbog same ideje.

The Fourth Kind - uh, gledo sam ovo u 2 u noći, sam u kući, u sobi, u mraku. Ne zamjerite za rječnik ali USRO SAM SE OD STRAHA. Po meni, možda najstrašniji horror koji sam gledo u zadnjih par godina. Preporuka.

The Killer Inside Me - baš jučer pogledao friško. Nisam ljubitelj Casey Afflecka i ni sad mi se nije svidio. Neću spoilat al' malo su neka njegova djela isforsirana u filmu.

Grandma's Boy - geek komedija vrijedna gledanja, konstantno neki humor. Ne loše

Take Me Home tonight - tipična američka party komedija koja vuče romantični dio kroz cijelu priču. Ponovno ne loše

Priest - malu ocjenu dobio na imdb-u, ja bi mu dao više. Sve je više manje dobro osim što fakat kratko traje

I am Number Four - isto mala ocjena, možda je zavrijedio više. Istina, priča je jednostavna kao i sama izvedba ali vidio sam i puno puno gorih sličnih filmova tako da je prihvatljiv

American History X - nema se tu šta reć. Must see film sirove stvarnosti koja ni danas nije puno odmakla.

Battle: L.A. - najgori od svih sad dosad nabrojenih . Čista akcija. Dvosatna pratnja tima marinaca u spašavanju civila nakon invazije izvanzemaljaca. Moglo je to puno bolje.

Just Go With It - ljubavna obiteljska komedija. Par puta sam se moro pokrit jer mi je bilo neugodno
E da, ak ništ drugo gledo sam Anistonicu i Deckericu .

Kill The Irishman - meni odličan film. Došo irac u Amer'ku i Sj**o ih sve . Običan radnik se pretvorio u bossa koji ne zna gdje mu je kraj.

Cedar Rapids - poslovna komedija koja posao pretvara u sprdnju. Baš sam se dobro nasmijao. A i ovaj geek glavni glumac, Helmes je dobro odglumio.

Faster - Glumi Dwayne Johnson, on je najjači i sve pobije unatoč tome što je prije toga dobio par metaka u glavu . Cijeli film je jednostavan no kraj mi se svidio jer je malo kompliciraniji. Nisam to očekivo pa me ugodno iznenadilo

Lord of War - fenomenalan film sa Nicolas Cage-om. Odlična gluma i još bolja priča. Svakako preporuka svima !

Source Code - sf/mystery film novog ruha. Neisprana tematika. Film je dobar no morat ću ga još jednom pogledat jer me prošlost/sadašnjost malo zbunila pred kraj. Volim filmove koji su dobri, a radnja im se odvija u 3 prostorije .

Limitless - I ja bi tabletice . Dobri su mi ti filmovi kad je netko apsolutno nadmoćan

Black Swan - stalno sam odbijao gledanje sve dok ga jednom nisam pogledao od dosade. Nije da ima neku posebnu poantu ali ugodno sam iznenađen. Po meni, odlična Caselova gluma. Usput, možete i gledat Milu Kunis i Natalie Portman

Paul - Nisam ljubitelj SF komedija ali ovaj film mi je ugodno upotpunio jedno ljetno popodne. Ima stvarno smiješnih scena .

True Grit - westerne sam gledao kao dijete od 10 godina, od onda nisam niti jedan pogledao. Imam jednu primjedbu, tamo neki badass likovi povedu djevojčicu sa sobom, yeah right. Još ona glumi neku frajericu, to mi je totalno bez veze jer znam da to ne može tak bit . Inače super film, ali je kraj dosta tužan po meni :/.

Machete - krvi do koljena . Još jedna akcijska komedija u kojoj je glavni glumac najbolji i sve ih pobije.....iako neke sitnice u priči su mi jako plitke i ne drže vodu ni malo.

The Mechanic - Jason Statham kao glavni glumac je najbolji plačeni ubojica no priča se malo komplicira kad ubije jedinog dobrog poznanika. Ok film.

RED - Umirovljeni CIA agent koji nakon što ga pokušaju ubit sprema osvetu. Akcija sa dobrim humorom .

The Way Back - film bijega iz koncentracijskog logora u Sibiru prema Indiji (par tisuća kilometara). Scene umora, najtežih oblika preživljavanja, nemoći i svega sličnog. Dobar.

Gledao sam još dosta toga samo mi trenutno ne pada više ništa na pamet. Kad se sjetim, postam . Uživajte .