View Single Post
Staro 02.08.2011., 13:07   #2
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor morozinho Pregled postova
Trenutno sam u kupnji monitora pa me zanima koji bi bio best buy monitora od 27'' ili 26'' pa moze cak i 25'' do 2000kn?
nasao sam jedan Viewsonic za slicnu lovu evo i link
Nisam prezahtjevan sto se tice matrica i neki drugih detalja ali ovaj odziv od 1ms me privukao....molio bi ako netko ima iskustva sa ovim monitorom ili sa tim proizvodjacem da napise nesto. Prihvacam sve savjete

Cime to taj usrani odziv od 1 ili 2 ili 4 ms privlaci ljude je beyond me... trebao bi bas obratno - biti zahtejvan sto se tice panela i kuta gledanja, a za dinamicki kontrast i nabrijane milisekunde bi te trebala bolit kifla.
Za početak, iz reviewa tog monitora koji očito nisi čitao... Prije nego zatrazis savjete, probaj koristit google. Trebat ce ti puno manje savjeta i vrlo cesto ces se fokusirat na vaznije stvari nakon toga. A ne na milisekunde.

Citiraj:
We speak here of overdrive, a technique that pumps pixels full of excess voltage in order to make them change colour more rapidly. To a point it works. But it can also cause some nasty image artefacts. Often referred to as inverse ghosting, the problem involves a trail or shadow that appears in the wake of a moving object in approximately the opposite colour to that object – hence 'inverse'.

Unfortunately, the VX2739wm has it and it has it bad. All sorts of weird and not very wonderful things can be seen whether you're in-game or just shuffling a few windows around the desktop. Fugly stuff.