Citiraj:
Autor morozinho
Trenutno sam u kupnji monitora pa me zanima koji bi bio best buy monitora od 27'' ili 26'' pa moze cak i 25'' do 2000kn?
nasao sam jedan Viewsonic za slicnu lovu evo i link
Nisam prezahtjevan sto se tice matrica i neki drugih detalja ali ovaj odziv od 1ms me privukao....molio bi ako netko ima iskustva sa ovim monitorom ili sa tim proizvodjacem da napise nesto. Prihvacam sve savjete 
|
Cime to taj usrani odziv od 1 ili 2 ili 4 ms privlaci ljude je beyond me...

trebao bi bas obratno - biti zahtejvan sto se tice panela i kuta gledanja, a za dinamicki kontrast i nabrijane milisekunde bi te trebala bolit kifla.
Za početak, iz reviewa tog monitora koji očito nisi čitao... Prije nego zatrazis savjete, probaj koristit google. Trebat ce ti puno manje savjeta i vrlo cesto ces se fokusirat na vaznije stvari nakon toga. A ne na milisekunde.
Citiraj:
We speak here of overdrive, a technique that pumps pixels full of excess voltage in order to make them change colour more rapidly. To a point it works. But it can also cause some nasty image artefacts. Often referred to as inverse ghosting, the problem involves a trail or shadow that appears in the wake of a moving object in approximately the opposite colour to that object – hence 'inverse'.
Unfortunately, the VX2739wm has it and it has it bad. All sorts of weird and not very wonderful things can be seen whether you're in-game or just shuffling a few windows around the desktop. Fugly stuff.
|