Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 02.08.2011., 11:24   #5239
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ispostavilo se na kraju da je moj komentar i bio na mjestu jer nisi TI modificirao dac, nego ti je check-listu komponenata i lokacija dao sam kreator uređaja, a surfanje online shopovima el. opreme i rukovanje lemilicom nije baš naučna fantastika.
Gospodin Damir mi je objasnio koncepciju uređaja i pomogao, no nije on napravio upgrade, već ja.

Istina da to nije modifikacija, nego čisti upgrade pošto se tu nema što previše filozofirati jer je uređaj izvrsno optimiziran i u originalu. Al da ne treba vještine, prakse, velike volje i puno živaca, to nitko ne može poreći jer nije dirao po ovom malcu.

Citiraj:
isto tako ti nikako ne ide na čast da ishmaela prozivaš kao neprijateljski nastrojenom osobom, pošto se radi o odličnom sugovorniku i osobi koja želi pomoći, a to što si ga ti klistrirao danima sa raznim porukama i natjerao ga na onakav javni istup više govori o tebi
Nije baš tako bilo niti sam ga prozvao neprijateljski nastrojenim. Kako bi se to reklo, gospodin Jurica i ja se nismo našli na sredini. U detalje neću ulaziti niti je potrebno. Protiv njega nemam ništa niti ću ikad imati.

Citiraj:
no mimo svega ovo je tema za hifanje i hifačko prehifavanje, tako da slobodno stavi worklog, ako ništa drugo pomoći ćeš sraletu koji ima isti takav dac, a možda i još pokojem slučajnom prolazniku.
Tako je, slažem se. Uopće ne mora biti neke loše krvi, nazovimo to tako. Svatko radi nešto svojeg i ako je to voljan podijeliti s drugima, ne znači nužno da se hvali. Cilj svega toga je da pokažem kaj sam napravio i eventualno pomognem nekome ako će ga zanimati.

Flikoman je offline   Reply With Quote