Citiraj:
Autor Rudy
Pa nisu staticne te crte, kako moze doc do burn-ina?
Inace to mijenjas pod system -> music -> playback -> visualisation
|
hm ne znam jel moze doc do pravog burn ina, no znam da su prije (sad gasim tv kad slusam muziku) te 2 crte ostajale jos jako dugo vidljive na tamnim podlogama, bilo u filmovima ili u serijama, pa me malo strah, ne znam jel opravdano?
Citiraj:
Autor Ziiky
Kao sto kolega rece, medjutim puno vise od te jedne opcija  imas na samom vizualizacijskom ekranu!
Prilikom reprodukcije vizualizacijski ekran sam se aktivira nakon nekog vremena (20-30sec), a rucno ga aktiviras tabom. Dolje dodatne opcije i player aktiviras sa enterom
Desno dolje imas 6 ikona/opcija s kojima se moze mnogo toga.
Manipulacija sa info ekranom, tipovima vizualizacije, lyricsima, cdwallom i fanartima. Sve je u tim opcijama ...
|
malo sam nespretno postavija pitanje, znam da mogu to tu prominit, ali ja bi neku vizualizaciju koja ne dolazi standardno s xbmc-om, ove su mi bezveze...
milkdrop mi je prepsihodelican, a onaj spektrometar ili kako da ga vec nazovem mi je nekako pre 3d nastrojen
dakle pravo pitanje je zapravo jel se moze dodat jos neka animacija da se vrti dok svira muzika?
i jos jedno ubernjub pitanje, spako toliko uspijem upalit seeking bar koji se prikazuje na vrhu ekrana i ne znam ga ugasit, ima neko ideju koji je shortcut za to cudo?