View Single Post
Staro 31.07.2011., 21:37   #2767
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor ante2 Pregled postova
Ahoj ekipa znalaca imam par pitanja oko SSD-a.

Planiram kupit OCZ SSD Agility 3 120GB (ljepo mu je cucnila cijena), pa koliko vidim preporucljivo je stavit novi firmware.
Na njihovim stranicama sam naisao na zbunjujuci tekst kako se to radi. Konkretno ovo pise.

"Updating the firmware from the toolbox is not supported when Windows is running off the drive you are trying to update."
Kad to procitam reko bi da se ne moze napravit update firmware-a ako ti SSD koji pudate-aš (hebo me hrvatskoenglaski) nije sistemski tj ako na njega nisu instalirane vindoze koje butas. Malo me zbunjuje jezicna figura "off the drive" nekako mi se cini da bi tu trebalo pisat "on the drive"

Dok u pdf manualu pise ovo.

"OCZ Toolbox is not supported on SATA III drives (Vertex 3, Vertex 3 Max IOPS, Agility 3, Solid 3) running as the boot drive. The SSD must be installed as a secondary drive for the Toolbox to properly function."

E sad vi meni recite jel SSD kojem ocu napavit update firmware-a, mora bit butabilan sa vindozama ili ne ???

Ima li ko iskustva iz prve ruke, da mi kaze ispravan nacin updating firmware-a na ovom ili slicnom OCZ SSD-u ?
Flešaš ssd sa drugog harda pomoću toolbox-a. Uglavnom nemreš flešat ssd dok su winsi na njemu..Tak da il digni sistem na drugi hard i flešaj ssd il odi prek usb boot linux.
http://www.ocztechnologyforum.com/fo...and-Ibis-SSD-s
zvonac je offline