evo nakon 2 mjeseca koristenja ovog lapta,doslo je vrijeme da malo kazes svoje iskustvo sto se tice njega
ugl konfiguracija je slijedeca;
cpu:amd turion II p520 2.30ghz
ram: 4gb ddr3
hdd:640gb 5400 moment okretaja radi kao diesel,malo trosi a ide kolko more :P
gpu:hd 5650 odlican sto se tice zime,ako ste student ujutro vam grije sobu za djabe
ugl ajmo poceti,uzeo sam ga samo zbog cijene i zbog poprilicne ok komponente,ugl cijena je bila 3999kn plus r1 racun...
ugl vanski izgled mi se jako svida,laptop je neka losa imitacija mac dreka,ali je sav aluminijski pa daje dojam da je kvalitetam,a to cemo vidjeti za par mjeseci ali sve 5,cvrst je i nista ne skripa,tipkovnica je jako udobna isto ako sam citao po netu da se uvija,ali ocito ja sam te srece pa dobio jednu koja ne voli jogu...
ajmo malo vidjeti sto se tice tvrdih stvari u njemu,ugl bio sam malo skeptik sto se tice proca,mislio sam da je neko sranje koje ima samo ime i brojke,ali zadovoljan sam nije spor i dovoljan je za igre,ali nije ni blizu nekom i3 ili i5,bar sto se tice velikih fileova u raru,za igre odraduje dobar posao i ono najbitnije ne grije se trosi 25w...
sto se tice graficke jako sam zadovoljan,za sada mi tjera sve igre,tipa dirt2,mass effect2,mafia2,gtaIV,cak igrao metro33 ali ne u dx11 da se razumimo,ugl jedino sto mi se ne svida je to sto se poprilicno grije pogotovo nakon 2 sata igre,mislim imam sunce netreba mi jos izvora topline,ali grafa u opterecenju radi oko 68-max 75c mislim...
sto se tice baterije ona ima cak 6 celija i lijepo je uskladena s laptopom nigdje ne viri itd... ugl pod full osvjetlenje ekrana plus integrusa grafa (inace ima 2 grafe),drzi nekih dva i pol sata...
i eto nesto za kraj,sto se tice laptopa sam jako zadovoljan,u normalnom radu je jako necujan ali mamicu mu vidjet cemo za par mjeseci kad proguta prasinu,jedino sto mi se ne svida kod njega je touchpad malo je restartdiran jer nema odvojene tipkne nego ugradene,ali zato moj logishrek mx radi dobar posao,i druga stvar glossy ekran,osjecam se dok radim na njemu kao da samog sebe gledam,totalno umisljeno i gay

...
eto malo sam se nasalio,nadam se da necu nikoga uvrijediti tim postom,i lijep pozdrav svima