Citiraj:
Autor Nikky
I šta u tim uputama nije jasno ?
Na linku koji si dao je FW za LG DVX492H, ne piše verzija, Dl. file je LG_DV_LV930B72E482HM.zip,
to raspakiraš i unutra je file LG_DV_LV930B72E482HM.ROM.
Za provjeru, u pleyeru otvori System information i vidi šta piše pod Model name, ako piše LG_DVX492H onda gore navedeni file (LG_DV_LV930B72E482HM.ROM) kopiraj kao LG_DVX492H.ROM (mora biti isto kao pod Model name). Sada taj file zaprži na cd i napravi FW update.
Moguće je da ne želi napravit update ako je sad već u uređaju ta FW verzija.
Ako ni to ne radi odnesi u servis.
|
Nemam u dvx playeru system information, to sam već gledao. Imam samo registration code a to ne pomaže. Moram pronaći knjižicu s garancijom da vidim kako je napisano, ako uopće jest.
Nema ni u knjižici drugog naziva osim DVX492H (sad pogledao).
Ta verzija FW ne može biti u uređaju jer je player kupljen 1.5 2010 god a ovaj Fw je iz 5 mj ove godine.
Probat ću sad napraviti kako si napisao.
Citiraj:
Autor xXxSsS
ja sam ga bio updatao preko usb-a prije nekih mjesec dana, proguglaj za kod koji trebas ukucati u meniju da bi dobio service mode ili kako se vec zove , tamo su ti informacije o firmweru , i ovaj fajl koji si skinuo nazovi isto kao i taj na playeru. stavi ga na usb i ubaci ga u player
|
Postoje kodovi area code za Hrvatsku 7282, onda mi traži pass, pass je isti kao i code za Hrvatsku, onda mi dozvoli da uđem u Rating a on služi za eventualnu uporabu vrste televizora istim daljinskim. LCD tv mi je Samsung, tamo postavim 6 za Samsung kako piše i to uopće ne radi, a
service opciju uopće nemam.
Ništa, idem sad shebat player pa vam javim što je bilo