View Single Post
Staro 29.07.2011., 14:11   #12
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@Newbie Pro, koja graficka ce odradivati posao? kako je netko rekao, sa atijem nemas problema jer ati od 2000 serije ima ugraden zvuk u sam cip, tako da na izlazu imas sve "iz paketa".

ako pak imas nvidiju, postoji sansa da nemas zvuk preko kartice, barem ne direkt iz nje. mislim da su tek sa GTS250 serijom (ta era, svi modeli pa na dalje) i u nvidiji napokon integrirali zvuk, tako da sve ide preko graficke.

ako imas stariju nvidiju, opet mozes spojiti SPDIF izlaz koji mozes spojiti na graficku karticu (redovito gore iznad drugog DVI izlaza), ne moze biti lakse (dvije zice ti trebaju). ja sam tako vozio 8800GT koja je imala HDMI izlaz, sljakalo 5/5.

jedino sto moras namjestiti pod sound deviceima da ti je primarni izlaz HDMI, ili SPDIF (HDMI ako imas integriran zvuk u grafickoj, SPDIF naravno ako vuces sa maticne ploce).

Burko je offline   Reply With Quote