View Single Post
Staro 27.07.2011., 19:01   #8
fooK
Powaaa user
Moj komp

fooK's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Pa, subjektivno bi onboardu dao tipa 3-4 od 10, jer ipak sluzi svrsi. Meni je zvuk na Realtekovoj onboard bio zamuljan, bas mi nije bio onako cist i sto mi je islo na zivce, imas osjecaj da se zvuk preko zvuka cuje tj onda jedan ne cujes Npr neki efekti u filmovima se ne cuju, ili neka pjesma sa hrpom instrumenata, pa nesto ne cujes, a tek skontas da ne cujes kada kupis neku drugu zvucnu i naravno moras imat ok zvucnike da to sve uparis zajedno da bi uopce cuo razliku. Ja kad sam stavio Xonara u komp sam bio odusevljen. Od instalacije do cistog zvuka, jednostavnih drivera. Ma, ono, meni je bio preporod, znaci subjektivan dojam 9/10 iako ne znam sta bi druga zvucna trebala imat da me obori sa nogu da dobije 10/10 Uglavnom, za tih 200kn koliko kosta sam i vise nego zadovoljan i ako ti sta znaci, da nekim cudom crkne, momentalno bi otisao po istu
Visoki cisti, bas definiran i jak, bez "muljanja" zvuka, kad gledam film, razgovori likova razgovjetni. Uvijek ima boljih zvucnih, ali za te novce ja nemam zamjerku. Ako kupis, nadam se da ces primjetiti sve te razlike na svom setupu
Pitaj ako te sta zanima, ovo sam nalupao na brzinu dojmove o kartici, pa ako te konkretno sta zanima samo pitaj

Zadnje izmijenjeno od: fooK. 27.07.2011. u 19:11.
fooK je offline   Reply With Quote