Citiraj:
Autor trpi
PSU XFX Core Edition 80 450W PSU - EasyRail technology - jamstvo 60 mjeseci putem registracije na XFX webu
za seasonic 36mj pise...
|
Ako se ne varam nakon tih inicijanlih 24 mjeseca ukoliko želiš ostvariti garanciju trebaš se registrirati na njihovom sajtu i slati na vlastiti trošak napajanje u XFX.
Ovo je zapravo vrlo logično jer 5 godina zvuči daleko bolje od 2 ... ali ne znam koliko ljudi bi platilo (poprilične) troškove shippinga ...
Citiraj:
Autor trpi
btw sve mi se cini da idem na seasonic, a necu propasti zbog tih 100-150kn vise iovako kupujem napajanje jednom u 5-6god. procitao sam review i xfxa 550w i seasonica 520, za xfx kazu da takodjer kao slabiji brat pri jakom loadu buci dok za seasonica nisu nista rekli, brijem da nije sve u ventilatoru nema veze sto imaju isti vec do napajanja jednostavno jedno se grije vise drugo manje ventilator mora jace/slabije raditi
|
Pošto su oba 80Plus Bronze (tj. iskoristivost iliti disipacija el. energije) zagrijavanje Seasonica i XFX-a je praktički jednaka.
Ovo je Seasonicov vent pod opterećenjem ...
Pod 400W niti jedan od navedenih Seasonica nije tih (1800+ RPM) ... karaktereistika okretaja je (nažalost) brzorastuća u području 200-400W.
XFX koristi noviji Seasonicov dizajn (u odnosu na Seasonic 430/520W), ali ne vjerujem da je razlika u buci (iznad 300W) prevelika ...