View Single Post
Staro 27.07.2011., 15:41   #2375
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
PSU XFX Core Edition 80 450W PSU - EasyRail technology - jamstvo 60 mjeseci putem registracije na XFX webu
za seasonic 36mj pise...
Ako se ne varam nakon tih inicijanlih 24 mjeseca ukoliko želiš ostvariti garanciju trebaš se registrirati na njihovom sajtu i slati na vlastiti trošak napajanje u XFX.

Ovo je zapravo vrlo logično jer 5 godina zvuči daleko bolje od 2 ... ali ne znam koliko ljudi bi platilo (poprilične) troškove shippinga ...

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
btw sve mi se cini da idem na seasonic, a necu propasti zbog tih 100-150kn vise iovako kupujem napajanje jednom u 5-6god. procitao sam review i xfxa 550w i seasonica 520, za xfx kazu da takodjer kao slabiji brat pri jakom loadu buci dok za seasonica nisu nista rekli, brijem da nije sve u ventilatoru nema veze sto imaju isti vec do napajanja jednostavno jedno se grije vise drugo manje ventilator mora jace/slabije raditi
Pošto su oba 80Plus Bronze (tj. iskoristivost iliti disipacija el. energije) zagrijavanje Seasonica i XFX-a je praktički jednaka.

Ovo je Seasonicov vent pod opterećenjem ...

Pod 400W niti jedan od navedenih Seasonica nije tih (1800+ RPM) ... karaktereistika okretaja je (nažalost) brzorastuća u području 200-400W.

XFX koristi noviji Seasonicov dizajn (u odnosu na Seasonic 430/520W), ali ne vjerujem da je razlika u buci (iznad 300W) prevelika ...