View Single Post
Staro 26.07.2011., 23:51   #20
Ozy
Spužva Bob Skockani.. :XD
Moj komp

Ozy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Thumbs up Ruter/AP opcija?

Eh,pa nisam gore iz teksta razumio na prvu loptu jer si samo napisao da 'moraju biti na istoj fazi' - nisam ja toliko bedast..struju ipak znam koliko-toliko
Znam da imam tri faze a imam zato i trofazno a ne monofazno brojilo olitiga številku
Neznam stvarno da li su šuko priključnice na istoj fazi u dnevnom boravku odnosno u sobi...a nemam kako ni provjeriti taj dio...a također neznam ako uređaji imaju tu fakin sinhronizaciju Uglavnom na daljinu i kupujem jer iz dipola naručujem ovo za 450kn jer mi je D.Link-ov preskup i u Ventexu (600kn) i u Linksu isti model (630kn)

Inače zato sam te i pitao ovo za rješavanje toga putem wireless-a,znači on je po tom pitanju barem bolji od ovog prvog rješenja ; a naravno da nije jeftin..tražio sam i nisam baš našao ispod 600kn..di si vidio 2 komada za 4xx kn za uzet?
Naravno i kod toga stoji stavka podešavanja uređaja koju ću sigurno morati obaviti,ali opet..to obavim jednom i miran sam,a ovdje ako mi nije u fazi..a onda nije u fazi i to je to

UPDATE :
Našao sam brdo WLAN rutera/AP u rangu od 200-260+ kn..jedan od njih je recimo D-Link DIR 600...ali zbog samih stavki svih tih uređaja (razina antenskog pojačanja, tip antene, broj ethernet priključaka te napajanje? preko etherneta ; brzina 150 ili 300Mbps...DSL linija na njima mi ne treba ali nije na odmet naročito ako je AnnexB i naravno samog mrežnog standarda - 802.11b/g i 802.11n (opcija Draft 2.0?),te naravno kvalitetan sofware/chipset uređaja ; molim preporuku ponajboljijh od tih (Asus,TP-Link,D-Link,Edimax, AirLive...) prema svim gorenavedenim parametrima. Nije mi bitno da je isti dostupan u Rijeci ali da je generalno dostupan bar u ZG, po mogućnosti Dipol.hr jer od njih naručujem sutra Power over Ethernet,a imaju i dobar izbor prijenavedenih AP rutera..pa ako ne ide preko 'struje da mijenjam uz doplatu.

Naravno ovo sa strujom mi ostaje kao opcija No.1 ali to ću probati i nisam previše optimističan...metoda APP...u suprotnom ide wireless-om.

Ispričavam se na podužem postu,uživajte u čitanju i savjetovanju.

Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5
XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz
Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB
Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD

Zadnje izmijenjeno od: Ozy. 27.07.2011. u 01:35. Razlog: Update
Ozy je offline   Reply With Quote