View Single Post
Staro 26.07.2011., 23:11   #2370
snorky_vk
Premium
Moj komp

snorky_vk's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Merah Pregled postova
jesi ziher da ide tako? sta nije onda da ce se napajanje jos dodatno zagrijavat tim toplim zrakom? bas citam po drugim forumima, jedan kaze ovako drugi onako nista mi vise nije jasno..
stavi kako sam ti reko. zrak ce ici kroz napajanje van. ako zelis jos poboljašati hlađenje kucista stavi onda jedan ventilator ispod napajanja da puse topli zrak van.nemožeš staviti napajanje okrenuto prema gore je onda ne bi imalo odakle vuči dovoljno zraka....
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
da, i nije to neznam kako topli zrak, pogotovo ako imas na perdnjoj strani kucista neki koji upuhuje zrak stalno struji nema se kad zagrijati

btw sve mi se cini da idem na seasonic, a necu propasti zbog tih 100-150kn vise iovako kupujem napajanje jednom u 5-6god. procitao sam review i xfxa 550w i seasonica 520, za xfx kazu da takodjer kao slabiji brat pri jakom loadu buci dok za seasonica nisu nista rekli, brijem da nije sve u ventilatoru nema veze sto imaju isti vec do napajanja jednostavno jedno se grije vise drugo manje ventilator mora jace/slabije raditi
ta napajanja su tiha ako ih opteretiš sa recimo nekih 300w(imam corsair vx450w = seasonic). ako dođeš na veće opterećenje tipa 400w onda postaju oba glasna.

Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 26.07.2011. u 23:31.
snorky_vk je offline   Reply With Quote