View Single Post
Staro 26.07.2011., 16:30   #219
Splitsko dite
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Najdraži eksperti...

Dakle, x-58 DS4 mi je jučer zakoračila jednom nogom u grob...punih 5 miseci od isteka garancije (2 godine)...MOLIM VAS SAMO MALO VAŠEG VRIMENA...

Radi se o problemu koji uveliko nadilazi moje znanje i nemam druge nego vas zamolit za pomoć...

Dakle,krenuo čistit komp od prašine jer se počeo gasit u ovim vrućim danima,nakon čišćenja digne se par puta do reklame i gašenje..nakon tih par puta više nije ni sliku bacao,znači ništa,niiištaaa...
Ledice na ploči gore SVE,vent od procesora mogu zaustavit prstom,nakon 20-tak sekundi počme bez prekida zviždat,tip-tip-tip dok ne stisnem dugme na matičnoj,ali samo umukne,života nema..

PS...BIOS me zahebava već,nakon šta bi ušteka još jednu memoriju ili drugu grafu,komp bi skroz zablesia (bluescreen) i mora bi resetirat bios vađenjem baterije...nekad bi prihvatia ali čim bi zaigra civilizaciju više od dva sata bluscreen bi me redovito prekinia...

Sve sam pokuša izštekat,panele,grafu.miješat memoriju,pregleda proc,pa sam izvadia cilu memoriju da vidim oće li reagirat...NIŠTA

Prijatelj koji je malo jači od mene mi je reka da je krepala,ali gledajući ove vaše priče o Recovery-u i lemljenju žica mi je pobudilo novu nadu,tim više jer znam da Prijatelj ne zna toliko kao vi...stoga...I m begging,beeeeeging youuuuuu...