View Single Post
Staro 26.07.2011., 00:32   #9
oggy1985
Premium
Moj komp

oggy1985's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Definitivno Mede8er X2. Ima sve što čovjek treba - noviji je, brži i jači od WD TV-a. Što se tiče prebacivanja fajlova s kompa na interni hard u Mede8er-u, ima podršku za hardove do 3TB(!) i USB 3.0, što je trenutno top tehnologija. WD je limitiran na USB 2.0 i nisam siguran da li podržava diskove veće od 2TB.

Već nekoliko mjeseci koristim USB 3.0 i priznajem da je pravo osvježenje u brzini nad USB 2.0. Kod sekvencijalnog prebacivanja fajlova na hard dobivam i do 7x veće brzine od USB 2.0 (u prosjeku je oko 5x brži - što je osjetno).

Upravo sam danas donio doma Mede8er X2 i radi besprijekorno. Probao sam na njemu pokrenuti 10ak različitih video formata i sve radi savršeno, uključujući i titlove. Čitao sam o nekim problemima koje ljudi imaju na forumu, no meni sve radi. Uostalom, već je u najavi prvi firmware upgrade i već se može na službenim stranicama preuzeti beta istog.

Prema recenzijama Mede8er je bio izvrstan proizvod, a X2 je "samo" njegova ispolirana nadogradnja (podrška za 3TB diskove, USB 3.0, dupla memorija uređaja,...)