Citiraj:
Autor sodom
@SeriousWorm
temperatura je regulirana dobro,kućište nije u blizini "udara sunca" a ambijentalna temperatura je jedini faktor sa na koji nemogu utjecat (nemam klimu u toj prostoriji i imam velik broj elektroničkih uredaja) no ona se može odraziti samo na idle temp, ne na load koji mene više brine
moja donja kartica je potpuno hladna, kao i zrak koji struji između njih tako da gornja nema što toploga uvlačiti, imao sam CF sa dvije turbine i nemogu reći da je to generalno bolje rješenje od pajpova.
moja idle temperatura visoka je prije zbog većih taktova u stanju mirovanja 300/1050 zbog tri monitora nego zbog hladenja, znači kad koristim samo jednu karticu a ne CF idle je oko cca 54-55 stupnjeva. Ona se tek spusti kada odspojim dva monitora.
|
Da li si rjesio problem visoki temperatura jesi li probao samo sa jednim monitorom, ako moze odgovor da se zna da temp. nisu visoke zbog blizine kartica. Inace kako se ponasaju kartice u igrama radi li sve bez problema (mislim u pogledu performansi, skaliraju li dobro).