View Single Post
Staro 25.07.2011., 11:36   #129
goldi
Registered User

goldi's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor sodom Pregled postova
@SeriousWorm

temperatura je regulirana dobro,kućište nije u blizini "udara sunca" a ambijentalna temperatura je jedini faktor sa na koji nemogu utjecat (nemam klimu u toj prostoriji i imam velik broj elektroničkih uredaja) no ona se može odraziti samo na idle temp, ne na load koji mene više brine

moja donja kartica je potpuno hladna, kao i zrak koji struji između njih tako da gornja nema što toploga uvlačiti, imao sam CF sa dvije turbine i nemogu reći da je to generalno bolje rješenje od pajpova.

moja idle temperatura visoka je prije zbog većih taktova u stanju mirovanja 300/1050 zbog tri monitora nego zbog hladenja, znači kad koristim samo jednu karticu a ne CF idle je oko cca 54-55 stupnjeva. Ona se tek spusti kada odspojim dva monitora.
Da li si rjesio problem visoki temperatura jesi li probao samo sa jednim monitorom, ako moze odgovor da se zna da temp. nisu visoke zbog blizine kartica. Inace kako se ponasaju kartice u igrama radi li sve bez problema (mislim u pogledu performansi, skaliraju li dobro).
goldi je offline   Reply With Quote