View Single Post
Staro 25.07.2011., 08:48   #8292
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Mansky Hunt Pregled postova
Točno, ALI u ovoj igri je sjeban netcode, tako da onaj koji ima veći ping će vjerojatno prije ubiti ovoga sa nižim pingom ili ga neće ubiti, ali će preživjeti.
Uglavnom, stvar je u tome da ako lik ima ping npr. 300, on se vama warpa/teleportira, vaši meci lupaju u prazan prostor...jedino što 100 % radi jest nož, ako ste dovoljno blizu - jer je autoaim, tako da će te protivnika s višim pingom prije zaklati negoli upucati.
Uglavnom, umjesto da se vi teleportirate i warpate njemu (s obzirom da je njemu visok ping), on se teleportira vama i ne možete ga pogoditi, a na njegovom displeju sve što se događa jest da mu prikjazuje da mu se soldier sporije kreće i malo ga vraća u nazad.
To stoji i s time se slažem, no ostaje pitanje zašto ja kod pucanja imam na ekranu >< marker da pogađam protivnika (bez obzira na razliku u pingu)? Igra laže i prikazuje >< makar ja ništa ne pogađam? Loša detekcija pogodaka (za koju znamo da je prisutna)? Server ne registrira pogotke?
Prečesto mi se dešava da imam >< marker za protivnika na kojeg pucam ili eksplodira granata blizu njega a da on ostane na 100% healtha...
Sinac je offline   Reply With Quote