View Single Post
Staro 24.07.2011., 12:39   #8289
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Zna li netko, ima li ping protivnika prioritet nad količinom ozljeda koju nanesem tom protivniku? Pitam jer mi se desi da kraj protivnika ispalim 40 mm granatu, izrešetam ga sa AK i ispalim 3 metka iz pištolja i on mene ubije sa 19% healtha. Isto tako mi se neki dan desilo da opalim 40 mm granatu na svoj vlastiti MCOM jer ga je protivnički snajperist aktivirao i snajperist ispali još 3-4 metka iz pištolja (dakle živ je cijelu sekundu, ono dok normalnom brzinom izovorite dvadesetijedan, da ne bi netko mislio da je sekunda baš kratka) i tek onda server prijavi da sam ga koknuo i on pada mrtav. Znam što je ping i kakav utjecaj ima u igri, ovo pitam jer mi se nekad desi da ispadam totalni noob gdje pucam po protivniku i rešetam ga a onda me ubije doslovno sa 2-3 metka. Ponekad čak i krivo optužim protivnika da vara, jurnem ispred njega u drugom pokušaju i naravno da ga koknem isti tren...
i meni se prećesto događa

što mene ponajviše živcira od svega je kad stojim iza zida i mene tip gađa sa 40MM granatom odnese i mene i zida, a kad ja radim isto samo zid uništim i njega ranim (x se samo pokaže) a tip je direkt kod zida :\

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline   Reply With Quote