View Single Post
Staro 22.07.2011., 02:25   #7718
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
SLC Punk!

ima jedna jako lijepa recenica u cijelom filmu: "Pobuna se dešava u glavi.".

generalno mi film nije uopce los, dapace, ima lijepu poruku, podosta toga je i vrlo lijepo prikazano i pokazano, stajalista pankera, ideali, cak i podosta situacija i price kroz film ima zacudujuce podudarnih tocaka sa mojim iskustvima (inace bivsi panker koji je par godina bio u starijem drustvu). ali mi cijeli film nekako izgleda umjetno, pozerski, nesto mi nije sjelo u cijeloj prici, ne mogu opisati. mozda taj americki štih, ramonsi meni nikad pobogu nisu bili pankeri........

uglavnom - nevazno. panker ne moras biti izvana, vazno je sto je u glavi, zato mi se gornji citat vrlo svida. problem je sto je danas puno manje pankera nego prije 10 i vise godina. zato i jesmo generalno sve gluplji, zato i jest kako McG kaze fejsbuk generacija, ali nije to samo balavurdija.......... roditelji su ti koji su usrali motku, opcenito sa odgojom - debila.
inace ja se samo nadam da cu dozivjeti ovo. ne samo kod nas, svugdje.

Burko je offline   Reply With Quote