View Single Post
Staro 21.07.2011., 18:06   #367
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor Hurricane Pregled postova
Igra je odlicna, ali nikako nije bolja od prvog! Daleko od toga! Prvi dio ima 10 puta bolju pricu i mapu, crypte su bile fantasticno napravljene ovdje imas samo jednu kriptu i nekoliko pecina koje nisu na razini prvog dijela! Najvise me razocarala upotreba napitaka iz meditacije! Prvi dio je, po meni, daleko bolji od drugog, barem sto se tice price, mape i cudovista i jos nekih stvari!
ne znam priča mi je ok i u ovom dijelu za sada(na kraju drugog chaptera sam trenutno)...vamo mi je puno bolje odrađen combat sistem što je po meni veliki plus,onda to s meditacijom i potionima mi je baš fora(i puno manje traju potioni nego u prvom dijelu ako se ne varam),skillovi su mi također bolje odrađeni i questovi su mi dosta zanimljiviji nego u prvom dijelu...jedino bi kao nedostatak naveo neispoliranost i bugovi,ali kontam kako su krenuli sa patchevima da će i to biti uskoro dovedeno u redsve u svemu i prvi i drugi dio su predobri,sad nekome će više sjesti prvi,a nekome drugi

i ne znam jeli netko prešao onaj quest što nosi novi patch,uglavnom fail od questa,pokidaš živaca da bi dobio prejadan trofej,jedino što je smiješan
slavonac90 je offline   Reply With Quote