View Single Post
Staro 21.07.2011., 18:06   #70
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor BojanZD Pregled postova
Sorry, neznam koliko godina imaš, al predpostavit ću da imaš više od 15, koliko ima ovaj klinac, pa se prisjeti o čemu si ti razmišljao u tim godinama?!
Ja imam 26 godina i mogu ti garantirati da mi s 15 godina ni na kraj pameti nije bilo prkositi onome kaj su mi roditelji zabranili ili me upozorili da baš i nije pametno ići kontra njihovih savjeta. Nikakav COD i Battlefield alternative me nisu zanimale, ni onda, a ni danas. Isto vrijedi za alkohol, drogu, kladionice, kockanje i tome slične aktivnosti. Svi smo bili vani u kvartu i družili se (tek krajem srednje su počeli izlasci kakve djeca danas prakticiraju već u osnovnoj), a ne ko danas da se djeca druže skoro pa isključivo putem društvenih mreža, a već u prvom osnovne dolaze s mobitelom i otvorenim profilom na nekoj od društvenih mreža.

Da ne spominjem mlade roditelje, tj. moje vršnjake koji na djecu projiciraju sve svoje komplekse i neriješene probleme i neostvarene želje iz djetinjstva, pa im pod krilaticom "nek im bude bolje nego nama" daju otvorene ruke i na kraju kad ta djeca naprave sranje da veće ne može biti, e onda ide dobra stara - "ne, ne moj sin, on nije takav". Čitajući ovakve teme, slušajući/promatrajući friške roditelje i općenito Fejsbuk i instant-internet generaciju, drago mi je kaj sam rođen kad jesam i kaj sam imal djetinjstvo lišeno Interneta, društvenih mreža, turbofolka, maltertiranja u školi i svega ostalog čemu današnja omladina itekak teži.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 21.07.2011. u 18:11.
McG je offline   Reply With Quote