View Single Post
Staro 21.07.2011., 17:58   #4
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor CROXXX69 Pregled postova
brother? cuo sam za njega ali............ hmmm... pa kakva je to marka? jeli kvalitetna? negdje sam vidio da imaju 3 godine garancije? pa koji mi mozete preporuciti? jel neki model od brothera bas ono kako da kazem, supa ? ;-)

znaci puno printam za faks, knjige, skripte, pdf, word dokomente... pa zato mi je ta duplex funkcija zanimljiva, i skener nebi bilo lose da radi dobre kopije... i eto, zato mi je bitno da su jeftine tinte, a ipak da nije printer neke lose kvalitete da ce se raspasti odmah...
Teško da ti na to može netko kompetentno odgovoriti.

Naime pre malo je tih pisača u opticaju. Inače po našim spoznjama ovi uređaji nisu pogodni za servisiranje. Sve je zbijeno i kompaktno. A od dva primjera na servisu, jedan uz ugradnju zamjenskih kazeta ubrzo je proradio uz malo povuci potegni sa 100% ispravnim mlaznicama. I već je mjesec dana na regalu radi ispitivanja trajnosti zamjenskih kazeta.

Dok se drugi toliko zabetonirao a sapnicam ne možeš pristupiti ni spreda ni straga a da ne razbucaš kompletan uređaj. Što je jednostavno danas neisplativa opcija.

Znači glavno pitanje glasi: jeli se garancija odnosi i na glavu. Osobno ne vjerujem. Zato je vrlo važno ono ispitivanje kvalitete neke tinte. Odnosno koliko dugo može ta tinta biti u tom i tom printeru a da se mlaznice ne začepe.
Adriatix je offline   Reply With Quote