View Single Post
Staro 21.07.2011., 16:31   #11890
BojanZD
Premium
Moj komp

BojanZD's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Znam da je novi Demo jako skup, ali samo sam ga spomenuo kao pravi Specov stroj za DH. Ali polovnih se stvarno moze naci jeftino.

Nisam skuzio da li ciljas na novi BH2, ali svejedno glas dajem njemu. Za dosta OK cijenu se cak dobije DC vilica. S obzirom da se upustas u dosta skupu i opasnu disciplinu, mislim da i sam znas da ces morati izdvojiti lovu i zastitu, jer bez armora, kacige i shinova ne trebas sjedati na taj bike.

Sretno s kupovinom.

@Omerta, odvezi bike kod Vase na Skoljic i miran si, ako vec sam ne znas popraviti.
Za polovnjake mi je jasno,al opet bi trebao dosta casha za realizaciju, a tako jednostano nemogu izfinancirat.
Uglavnom, hvala za prijedloge, sad si me malo prizemljio pa sve moje želje idu na reviziju.
Kupovinu sam ionako mislio ovbavit na jesen, neku akciju uhvatit i tak, ima vremena za posložit želje i mogućnosti.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Mali update:

Privatnim kanalima sam saznao:
- tko je ukrao bajk
- gdje je zadnji puta vidjen
- gdje i za koliko je prodan

Bajk je prodan za 200kn na Trznici Kvatric. Zalosno.

Nije naodmet ponoviti:

Znakovi raspoznavanja su slijedeci:

1. Thomson layback stanga (spigana)
2. shimano XT (M775) kocnice i rotori (RT76)
3. Albert gume 2.25 i 2.1 iza (nova)

Ta kombinacija dijelova je uociljiva i s vece udaljenosti, a da se potvrdi jel to moj bajk, tocka 4 i 5:

4. zadnja celjust je podstavljena s 2 srebrne sajbice jer su pakne grizle 1mm nize nego sto treba (sarafi su crni)
5. Sigma 1009 ima u gornjem desnom cosku 2 mrlje pojedene od DOT tekucine (kao da je netko fino posmirglao ekran).
6. Lijeva kurbla je dosta izlizana (skinuta boja)

Bajk ce se najvjerojatnije pojaviti negdje u ZG tako da za informaciju koja ce dovesti do bicikla nudim nagradu.
Moj br. 095-90-40-938, Slavek
Znači neka đankara ga utopila za jedan šut...hebo maju, bio bi mu to zadnji da ga dohvatim.
Samo se nadaj da je kupac isto tako debil pa ga neće rastavit u dijelove nego se vozat po gradu.
Nadam se da si na DropBike forumu i ostalim forumima razglasio?

Zadnje izmijenjeno od: BojanZD. 21.07.2011. u 16:42.
BojanZD je offline   Reply With Quote