Citiraj:
Autor Mikeyy
Meni ja baš skroz obrunuto.
SG1 super, na to sam se nakačio i definitivno najbolja od svih. Sezona 9 i 10 su razvlačanje, ali kad se bilo teško oprostiti. Inače Cameron lik je ušao u seriju nakon što je gluman koji glumi Jack-a odustao i rekao da mu je to zadnja sezona.
SG Atlantis mi je ok serija, lošija nego SG1 ali za jedno 3,5-4 sigurno.
SG-U mi je bio totalno sranje sve do zadnjih X epizoda (nesjećam se sada koliko, ali recimo 5-6), totalna kopija BattleStar Galactice koja mi je išla neopisivo na živce sa svojim dramama i svega 1-2 epizode po sezoni gdje ima neke akcije.
|
Potpis
SG-1 je živa pišurija sa standardnom ekipom, zbilja sam se dobro nasmijao... Atlantis mi isto ima super ekipu (osim Teyle, ona je bila pomalo dosadnjikava), i super zajebanciju. To ni nisu serije gdje sve treba shvaćati ozbiljno itd.
Što se točno dogodilo SG-U nemam pojma, ali kao što kažeš sve do zadnjih par epizoda kad se konačno nešto počelo događati, kad su malo smanjili dramu, kad su prestali s pjesmuljcima na kraju svake epizode itd. je bilo totalno trulo i pratio sam samo zato jer nema baš SF serija na izbor.
Nego, pogledao sam prve dvije epizode
Falling Skies. Taman kad sam pomislio, evo jedne OK SF serije, nije me se baš dojmila, previše podsjeća na Battle: LA i nekako imam osjećaj da neće dogurati dalje od 1. sezone...