Citiraj:
Autor azshara
Danas mi je instaliran 3d paket Bneta. Imam prosireni digitalni paket, oko 150 programa.
Nakon maxtv uvidjela sam da je slika koma.
Moj tv Philips ima opciju ocitavanja stanja pa sam ju pokrenula i pise format slike...i ANALOGNI SIGNAL!
Dali su mi nekakav cisco epc2425 i spojili skart kablom.
Ili nesto kod mene ne stima ili je ovo vrhunska prevara.
Sto mislite o tome i sto da ucinim?
Hvala.
Edit: Kako provjerim brzinu neta?
|
Ako mjenjaš kanale putem onog sivog daljinskog trebao bi signal bit digitalan ako preko orginalnog od tvog TVa to ti je još uvijek analogna, ja sam sebi osobno isključio onu drugu antenu jel mi je nepotrebna i ostavio samo digitalni signal znači imaš na STB-u (onom sivom iz kojeg ide skart u tv) imaš Antena In i Antena Out ova šta ide iz STB-a out ti dalje šalje analogni signal, a slika koja ide preko scarta koja se ujedno nalazi na jednom od AV ona daje digitalni signal, nije nikakva prevara ja koristim već dugo digitalni prošireni paket i slika je stvarno puno bolja od bilo kojeg IPTVa nema trzanja ni nikakvih zastajkivanja kao što sam znao imat kad sam gledo IPTV. Što se tiče ovog drugog STBa preko kojeg se može gledat HD paket je isto digitalni samo dobiš još par kanala u HD tj. ovisi koje uzmeš, osim što možeš gledat HD kanale ovaj C251 (sivi risiver) obavlja isto što i onaj crni risiver, samo što preko sivog se nemogu gledat HD kanali i neznam jel crni ima mogućnost spajanje preko HDMI što ovaj sivi nema on je spojen preko scarta, slika je i dalje digitalna.