View Single Post
Staro 19.07.2011., 10:19   #200
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor liq Pregled postova
Molim vas preporuku laptopa do 5,500 kn

Laptop bi koristio za igranje vecinom. Uz internet, rad u officeu, pokoji film, i muzika...

Zanima me jel istina da se aceru tako jako pregrijavaju, i sa dodatnim coolerom jel taj problem rjesen ?

Koji je po vama best buy u toj cijeni do 5500kn

Tio bi da mogu vrtit novije igre bar na medium

Nadam se kvalitetnim prijedlozima, unaprijed hvala
Ovaj Asus bi bio ok, ako nije problem što je jeftiniji. Može i Dell 5110 s malo slabijom grafičkom, ali jačim procesorom i duljim jamstvom.

Citiraj:
Autor KR-DI Pregled postova
Zanima me što mislite o Asusu N53JL-SZ073. Inače laptop bi mi trenutačno zamjenio stolnu mašinu, jer se baš i ne igram previše (ma opće se ne igram u zadnje vrijeme), eventualno bi bio za neku igricu ali rijetko, malo photoshopa, pa malo obrada videa ali sve je to onak, ništa previše.

Code:
http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=asus-n53jl-sz073-156led1920x1080-core-i5-480267ghz-4gb-ddr31333mhz-500gb7200rpm-dvd-&code=N53JL-SZ073
Hvala...
Pogledaj Della iz prvog dijela posta. Eventualno disk zamijeni odmah nakon kupnje bržim. Ako se radi o desktop replacementu (dakle ako se neće prenositi), razmisli o 17,3" verziji. Taj Asus je preskup i ničim ne opravdava tako visoku cijenu.
redscro je offline   Reply With Quote